فارس نوشت:

عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران با تاکید بر اینکه اختلافات سیاسی به ضرر جهاد اقتصادی است، گفت: ما دو سال وقت داشتیم و می‌توانستیم با مطالعه این ادغام‌ها را انجام دهیم، دستپاچگی در ادغام وزارتخانه‌ها به نفع اقتصاد کشور نیست.

اسدالله عسگراولادی  در پاسخ به این سؤال که آیا در مدت زمان گذشته از سال 90 که به عنوان سال جهاد اقتصادی نام‌گذاری شده است، شاهد رشد شاخص‌هایی نظیر بهره‌وری، رشد اقتصادی، افزایش سرمایه‌گذاری، کاهش بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار و مولد به عنوان مهمترین شاخص‌های سال جهاد اقتصادی بوده‌ایم، اظهار داشت: حرکت‌هایی انجام شده است اما به خاطر بعضی مشکلات و برخی تصمیمات سیاسی هنوز نتوانسته‌ایمدر اقتصاد نتایج خوبی بگیریم.


وی با تأکید بر اینکه جهاد اقتصادی پیوندی از اصلاح الگوی مصرف و همت مضاعف کار مضاعف بوده است، اظهار داشت: خیمه نظام جمهوری اسلامی یک تیرک اصلی دارد و آن ولایت است و یکی دیگر از تیرک‌های مهم آن اقتصاد است، اینکه مقام معظم رهبری پیشوند جهاد را برای اقتصاد انتخاب کرده‌اند اهمیت بسیار بالایی دارد و باید در این میان هدف مشخص شود.


عسکر اولادی افزود: در اقتصاد هدفی مهمتر و بالاتر از سعادت و پیشرفت ملت و ارتقاء سطح معیشت مردم وجود ندارد.
عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: برای رسیدن به جهاد اقتصادی ابزارهایی وجود دارد که یکی از مهمترین آنها اشتغال است، در واقع اشتغال ابزار اصلی آن است و برای بالا بردن اشتغال باید سرمایه‌گذاری در کشور توسعه پیدا کند.
وی افزود: ما در کشورمان حدود 30 میلیون نفر جمعیت زیر 30 سال داریم که 20 میلیون نفر آنها جوان و سرمایه اصلی کشور هستند، لذا باید سالانه 1.5 تا 2 میلیون شغل ایجاد شود تا نیروی دانشگاهی و متخصص وارد بازارهای کار شوند.

عسگراولادی با تأکید بر اینکه هدف از جهاد اقتصادی اشتغال است گفت: باید تلاش کنیم تا سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی افزایش پیدا کند و برای رسیدن به توسعه سرمایه‌گذاری باید تعامل و تفاهم داشته باشیم که این دو اصل پایه اصلی رشد سرمایه‌گذاری است.
وی افزود: اتاق‌های بازرگانی باید تمام تلاششان برای افزایش سرمایه گذاری باشد و هیئت رئیسه جدید اتاق ایران نیز باید مشوق سرمایه‌گذاری باشد و این شعار من برای هیئت رئیسه اتاق ایران است.


عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران در پاسخ به این سؤال که آیا سیاست‌های کنونی دولت در راستای افزایش شاخص‌های نام برده شده برای رسیدن به اهداف جهاد اقتصادی بوده است یا خیر، گفت: وزارت بازرگانی و وزارت جهاد حرکت‌هایی را کرده‌اند اما اختلافاتی که بین نهادهای سیاسی کشور است به ضرر جهاد اقتصادی است. ما در تمام مسیر اقتصادی باید فرمایشات مقام معظم رهبری را قبول کنیم و اختلافات سیاسی را کنار بگذاریم.
وی افزود: از دولت تقاضا می‌کنم تا اقتصاد کشور سیاسی نباشد چرا که اگر اقتصاد سیاسی شود نمی‌توانیم به اهداف عالی برسیم.


عسگراولادی در پاسخ به این سؤال که ادغام وزارتخانه‌ها در سال جهاد اقتصادی حرکتی رو به جلو و یا مانعی برای رسیدن به اهداف امسال است؟ گفت: حرکت رو به جلو نبوده و مانع هم نبوده است، دولت در ادغام‌ها عجله کرده است ما دو سال وقت داشتیم و می‌توانستیم با مطالعه این ادغام‌ها را انجام دهیم. عجله در ادغام‌ها باعث شده تا بین قوه مجریه و قوه مقننه اختلافاتی به وجود بیاید. دستپاچگی در ادغام وزارتخانه‌ها به نفع اقتصاد کشور نیست.


وی افزود: من معتقدم باید مطالعات لازم صورت می‌گرفت تا در نیمه دوم سال 91 ادغام وزارت صنایع و بازرگانی اتفاق می‌افتاد، البته باید توجه داشته باشیم که هنوز هیچ‌کدام از ادغام‌ها عملیاتی نشده است.
عسگراولادی گفت: اگر مطالعات کافی در ادغام وزارتخانه‌ها صورت می‌گرفت می‌توانست در رسیدن به اهداف سال جهاد اقتصادی مؤثر باشد.

/39/39

کد خبر 155433

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین