به گزارش خبرآنلاین محمدرضا بهرامی در کافه خبر گفت : القاعده بعد از مرگ بن لادن تضعیف شده و البته آمریکایی ها بعد از مرگ بن لادن به طور قطع انرژی آزاد شده خود را برای دخالت درامور سایر کشورها از جمله ایران مصروف خواهند داشت.
عملیات کشتن بن لادن درپاکستان که بدون هماهنگی آمریکایی ها با ارتش این کشور و آی اس آی انجام شد از یکسو تنش میان اسلام اباد و واشنگتن را منجر شده و از سوی دیگر می تواند نتایج قابل توجهی برای منطقه داشته باشد.
بررسی تبعات کشته شدن اسامه بن لادن برای ارتش پاکستان، بررسی تنش پیش آمده میان اسلام اباد و واشنگتن و نیز نتایج مرگ اسامه برای منطقه و جهان موضوع بحث کافه خبر بود که سفیر اسبق کشورمان در افغانستان محمدرضا بهرامی در آن حضور داشت. بهرامی معتقد است که آمریکا و پاکستان به شدت به یکدیگر در زمینه های مختلف نیازمند هستد و قطع رابطه میان این دو کشور متصور نیست.
متن کامل گفتگوی خبر با سفیر اسبق کشورمان در افغانستان را فردا در صفحه بین الملل بخوانید.






نظر شما