۱۴ نفر
۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰
خواص عرق هل

عرق هل از دانه‌های شگفت‌ انگیز گیاه هل به دست می‌آید و طبعی گرم و خشک دارد.

عرق هل

عرق این گیاه چنان خواص اعجاب‌آوری دارد که در پیشگیری بسیاری از بیماری‌ها می‌تواند موثر باشد. البته تهیه مواد اولیه مرغوب و نحوه تولید عرق هل هم بسیار مهم است و عرق‌گیری هل باید به گونه‌ ای انجام شود که خواص این دانه گیاهی حفظ شود و مواد موثر آن در اثر تقطیر از بین نرود.

علاوه‌بر مصارف خوراکی، عرق هل به قدری پر کاربرد است که از آن به عنوان یکی از مواد پایه در بسیاری از لوازم‌های آرایشی استفاده می‌شود.

در این مطلب قصد داریم در مورد خواص و طریقه مصرف این محصول صحبت کنیم، پس چنانچه به دانستن رازهایی در مورد عرق این گیاه علاقه مندید تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

خواص عرق هل

  • یکی از مهم‌ترین خواص عرق هل ضد سرطان بودن آن است. اگرچه عرق هل سرطان را درمان نمی‌کند، اما می‌تواند احتمال ابتلا یا پیشروی سرطان در بدن را کاهش دهد.
  • این نوشیدنی در دفع سموم بدن موثر است و به همین دلیل ماده مؤثری برای سلامتی کبد محسوب می‌شود. اگر کبد چرب دارید، از آن در مصرف روزانه‌تان غافل نشوید که این ماده می‌تواند چربی‌ها را تا حدی تجزیه کند.
  • اگر دچار بوی بدن دهان هستید و از این موضوع رنج می‌برید، عرق هل را امتحان کنید. این نوشیدنی با خواص ضد میکروبی، از بسیاری از بیماری‌های دهان جلوگیری می‌کند، باکتری‌های مضر را از بین می‌برد و بوی بد دهان را برطرف می‌نماید.
  • عرق این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است و همین موضوع باعث شده برای سلامت قلب بسیار مفید باشد. این عرق نه تنها برای سلامت قلب مفید است، بلکه بر اساس تحقیقاتی که انجام شده، سطح کلسترول خون را در افرادی که به این بیماری دچار هستند، به شدت کاهش می‌دهد.
  • اگر از آن دسته افرادی هستید که از بیماری‌های گوارشی رنج می‌برید و یا زخم معده دارید، مصرف عرق هل رویال به شما توصیه می شود. این ماده اعجاب آور، برای درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی، مفید است.

با پیشرفت فضای مجازی و فروش کالا به صورت آنلاین دسترسی به این محصولات بسیار آسان‌تر از قبل شده است. چنانچه تمایل به خرید اینترنتی عرقیات و محصولاتی مشابه دارید، فروشگاه‌های آنلاین نظیر دیجی‌کالا، اسنپ مارکت، عطارمارکت و ... مکان مناسبی برای رساندن شما به خواسته‌هایتان خواهند بود!

به گزارش زرعطار نوین فارمد ایرانیان عرقیات استاندارد شده بر مبنای ماده موثره دارویی کلید محصول صادراتی است. میلاد درجه موسس این شرکت با اشاره به روش‌های صحیح استانداردسازی فرآورده‌های گیاهان دارویی انجام شده در این مجموعه، افزود روش استخراج عصاره‌های گیاهی در کیفیت مواد موثر موجود در آنها، بسیار تاثیرگذار است و در صورت فراورش صحیح گیاهان دارویی در طی فرآیند تقطیر، تمام خواص عرقیات حفظ خواهد شد و تنها در این صورت می‌توان انتظار اثر درمانی داشت.

گلاب و عرقیات و فرآورده‌های گیاهان دارویی موجود در عطارمارکت با نظارت شرکت زرعطار استانداردسازی و تهیه شده و آنالیز این محصولات در آزمایشگاه مرجع (مورد تایید سازمان غذا و دارو) پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی انجام می‌شود.

با خرید عرقیات اصل از فروشگاهی مطمئن ضمن تامین آرامش روح و جسم خود، می‌توانید پذیرایی دلچسبی از مهمانان خود به عمل آورید. فروشگاه آنلاین عطار مارکت با فروش محصولاتی، با کیفیت و دارای مناسب‌ترین قیمت‌ها تلاش می‌کند تا به سلامت شما کمک کند. شما می‌توانید این محصول را از عطارمارکت خریداری نمایید.

خواص عرق هل عطارمارکت

عرق هل در غذا

  • با توجه به خواص عرق هل ، شما می ‌توانید از این محصول در غذا نیز استفاده کنید. این نوشیدنی در انواع دسرها عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهد و دسر شما چند برابر خوشبوتر و خوش طعم‌تر خواهد شد.
  • به عنوان مصارف دیگر عرق هل در غذا می‌توان به استفاده از آن در چای و قهوه اشاره کرد. اگر اهل چای و قهوه هستید، یک بار عرق این گیاه را امتحان کنید و مقداری از آن را در نوشیدنی گرم خود بریزید. از طعم بی‌نظیر چای یا قهوه‌تان شگفت‌زده خواهید شد!
  • برای خوش طعم‌تر شدن مرغ، می‌توانید در هنگام مزه‌دار کردن آن مقداری عرق هل نیز روی آن بریزید تا به خوبی عطر و طعم هل، به خورد مرغ برود. وقتی مرغی که با عرق این گیاه طعم‌دار کرده‌اید را بپزید، از طعم عجیب و خوشمزه آن متعجب خواهید شد.
  • سوپ و سالاد نیز از دیگر مصادیق و زمینه‌های مصرف این ماده خوراکی در غذا هستند. شما می‌توانید برای خوش عطری و دادن طعمی متفاوت به سوپ و سالادتان از آن استفاده کنید.

طریقه مصرف عرق هل

مانند هر ماده دیگری، طریقه مصرف عرق هل نیز روش خاص خود را دارد و نباید از آن بیش از اندازه استفاده شود. با توجه به خواص عرق هل که طبع گرم و خشکی که دارد، افراد گرم مزاج نباید در مصرف آن زیاده‌روی کنند. همان طور که ذکر شد می‌توانید از این ماده خوراکی برای مزه‌دار کردن غذا، سوپ، سالاد، دسر، چای و... استفاده کنید. زنان باردار و شیرده با احتیاط از این ماده دارویی استفاده کنند؛ زیرا امکان ایجاد حساسیت در آن‌ها وجود دارد. برای افرادی که دچار یبوست هستند نیز توصیه می‌شود از مصرف بیش از اندازه عرق این گیاه اجتناب کنند.

کد خبر 1640157

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =