مهر نوشت:

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی با اشاره به تشکیل هیئت علمی این بنیاداز آخرین آمار مداحان بیمه شده خبر داد و گفت: در حال حاضر حدود 3000 مداح تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی، 1200 مداح تحت پوشش بیمه تکمیلی و 400مداح نیز مستمری‌بگیر شده‌اند.

سیدمرتضی توکلی مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی در مورد آخرین تصمیمات اتخاذ شده در این مجموعه گفت: از مهمترین فعالیتهای این مجموعه در بهار 90 شکل گیری هیئت علمی بنیاد دعبل خزاعی با هدف تعریف دقیق و تعیین حدود و ثغور مداحی است.

وی افزود: هیئت علمی بنیاد دعبل خزاعی به ریاست دکتر محمدرضا سنگری و عضویت حاج مهدی آصفی - شاعر و مداح، مهدی امین فروغی نویسنده و پژوهشگر نغمات آیینی، غلامحسین رفیعا مدیر ارتباطات فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری، محسن حسام مظاهری کارشناس، جامعه شناس و مؤلف کتاب رسانه‌شیعه و عبدالامیر فائق نویسنده و پژوهشگر تشکیل شده که البته متناسب با موضوعات در دستور کار، از کارشناسان رشته مربوطه نیز برای شرکت در جلسات شورای علمی دعوت می شود.

مدیرعامل بنیاد دعبل خزاعی پیگیری مطالبات رهبری از جامعه مداحان، طراحی آزمون جامع مداحان به صورت سراسری و به احتمال زیاد بعد از ماه محرم و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی در سطح استانها را از نخستین موضوعات در دستور کار هیئت علمی اعلام کرد.

توکلی از راه اندازی مجموعه وب سایت بنیاد دعبل در چند ماه آینده خبر داد و گفت: این مجموعه شامل پایگاه خبری دعبل، سایت جامع شعر و نغمات آیینی ، روز شمار و سایت ارائه خدمات به اعضا خواهد بود.

وی با اشاره به عضویت 12 هزار ذاکر اهل بیت(ع) در بنیاد دعبل افزود: در حال حاضر حدود 3000 نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی،1200 نفر تحت پوشش بیمه تکمیلی و 400 نفر تحت پوشش مستمری قرار دارند.

توکلی در مورد انوع خدمات بنیاد دعبل گفت: خدمات بنیاد دعبل در سه دسته رفاهی، فرهنگی و آموزشی طراحی شده است که البته به میزانی که بودجه بنیاد به ما اجازه داده، توانسته ایم بخش هایی از این خدمات را اجرایی کنیم.

مدیر عامل بنیاد دعبل در مورد ارائه خدمات به شاعران آیینی نیز گفت: شاعرانی که به نام شاعر اهل بیت شناخته شده باشند می توانند از خدمات بنیاد از جمله حمایت از انتشار آثار استفاده کنند. ضمن اینکه مجالس و کانون های شعر و مدح و مرثیه نیز در صورتیکه استانداردهای تعیین شده توسط هیئت علمی بنیاد را داشته باشند نیز می توانند به جمع اعضای حقوقی بنیاد بپیوندند.

/6262

کد خبر 164371

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    0 0
    آخه این چه کاریه مگر مداحی شغل است که حقوق مستمری برای شان تعیین کرده اند بهتر نیست که بگذارید مداحی همان عشق باقی بماند تا شغل شود؟ البته این به این منظور نیست که مداحان تشکل و تشکل صنفی نداشته باشند بلکه می شود با توان خودشان انواع بنیادها را داشته باشند این مغایر با شغل حساب کردن اش است. به نظرم این آغاز افول است
  • مشتري IR ۰۲:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    0 0
    بودجه اين بنياد از كجا تامين مي شود؟
  • بدون نام IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۴
    0 0
    من نمی دانم این چه نوع تفکری است که به کارگزاران حنقه شده است که هر چه دولتی تر بهتر در ظاهر شعار خصوصی سازی می دهند اما تا رگ و پی ساختارها را دولتی می کنند حتی به ساختارهای مردم ساخت هم باج دولتی می دهند نتیجه ی این تفکر می دانید چه است شکل گیری تشکل ها مستقل زیر زمینی مردم به جای آن که نمازشان را پشت سر آن آغایی که نهاده یک نهاد است بخوانند نماز جماعت خانگی تشکیل می دهند همان طور که در مورد مداحان این کار را می کنند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین