پس از آنکه فاطمه آجرلو نماینده کرج به عنوان وزیر پیشنهادی رفاه نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد، این بار محمود احمدینژاد بر آن شده است که فاطمه آلیا نماینده تهران را به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی کند. جالب آنکه پیش از اعلام رسمی این خبر از سوی رئیسجمهور، آلیا خود از وزیر شدنش خبر داده است! البته ساعتی بعد این خبر از سوی معاون پارلمانی رئیسجمهور تأیید شد. ناگفته نماند که تا پیش از تأیید وزارت آلیا از سوی مجلس، محسنپور به عنوان سرپرست این وزارتخانه منصوب شده است.
این نماینده میانسال که سابقه دو دوره حضور در مجلس شورای اسلامی را دارد در حالی از تجربه و پیشینه کاریاش در آموزش و پرورش به عنوان دلیل معرفیاش به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش سخن گفته است که در اوان تشکیل مجلس هشتم، کمیسیون آموزش و تحقیقات را که سابقه حضور چهارساله در آن داشت به قصد حضور در کمیسیون امنیتملی و سیاست خارجی ترک گفت. آلیا که 20 سال سابقه حضور در وزارت آموزش و پرورش دارد و میگوید که سمتهای مختلفی را در آن طی کرده است، حتی برنامههایش را هم برای مدیریت این وزارتخانه آماده کرده و گفته است که برنامههایی در شأن فرهنگیان و مخاطبان فرهنگیان با اولویتها و ضرورتهای موجود در این وزارتخانه ارائه خواهد داد. وی ایجاد همگرایی در بدنه آموزش و پرورش و تکریم شخصیت معلمان را از مهمترین برنامههایی که باید مورد توجه قرار گیرد عنوان کرد.
البته احتمال وزارت آلیا در دولت نهم هم مطرح بود. آنجا که محمود فرشیدی پس از علیاکبر اشعری به مجلس معرفی شد اما نگاه مثبتی به وی در میان نمایندگان وجود نداشت. چندی پیش که بحث وزارت زنان مطرح بود، آلیا از این موضوع پرده برداشت که در آن زمان از دولت با او رایزنی شده بود تا اگر فرشیدی رأی اعتماد نگرفت، به عنوان سومین وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش دولت نهم به مجلس معرفی شود. آن بار نمایندگان به فرشیدی رأی دادند و شانس وزارت را از آلیا گرفتند و باید دید که آیا این بار همای سعادت به او روی خواهد آورد یا نه؟
نظر شما