رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران به اتهامات مطرح شده در نشست مشترک شورای عالی تهیهکنندگان و کانون کارگردانان مبنی بر فروش دو برابر قیمتی فیلم سینمایی به شبکه ویدیویی در مقابل صدور پروانه فیلمسازی پاسخ داد.
هفته گذشته در جلسه مشترک شورایعالی تهیهکنندگان و کانون کارگردانان، یکی از سخنران پیش از دستور با اشاره به ظهور برخی سوءاستفادهها گفت: «قبلا گفته بودیم واگذاری صدور پروانه فیلمسازی باعث ایجاد رانت و مفسده اقتصادی میشود. نخستین نشانه سوءاستفاده از این رانت، فروش فیلم سینمایی به شبکه ویدیو، به دو برابر قیمت در مقابل صدور پروانه فیلمسازی است باید دید مدعیان عدالت در مقابل چنین سوء استفاده چه عکسالعملی نشان خواهند داد، اگرچه بعید است.»
مرتضی شایسته تهیهکننده سینما و عضو هیئت مدیره اتحادیه تهیهکنندگان در خصوص صحبتهای منتشره در این نشست گفت: «درباره این مطلب ابهامات زیادی وجود دارد؛ یکی اینکه سخنران معلوم نیست و دوم اینکه مخاطب سخنران هم مشخص نیست اما در مجموع باید بگویم که پروانه ساخت گرفتن یک موسسه ویدیویی هیچ ربطی به اعضای شورا ندارد. پروانهای که صادر شده به نام آقای جواد نوروزبیگی بوده و ایشان هم اعلام انصراف داد و به جایش آن فرد، تهیهکننده شد.»
او افزود: «درباره فیلم دیگر ایشان هم اصلا و ابدا شورای پروانه ساخت نظر نداده است؛ چون آن را به اتحادیه واگذار کرده و اتحادیه هم صریح و روشن اعلام نظر کرده است.»
شایسته در ادامه درخصوص فروش فیلم سینمایی به شبکه ویدیو، به دو برابر قیمت اضافه کرد: «اگر دوستان منظورشان بنده است که باید این آقایان جواب این تهمتها و افتراها را بدهند.»
رئیس کانون پخشکنندگان سینمای ایران در ادامه بیان داشت: «من تا حالا هیچ فیلم ویدیویی را 600 میلیون تومان نفروختهام. الان هم سه چهار فیلم دارم که هنوز مانده و به فروش نرسیده است. اگر موسسهای فیلمها را خریده، دوستان لطفا کنند اسم موسسه را ببرند و صریح و روشن اعلام کنند تا من هم جواب آنها را بدهم.»
من الان فیلمهای «صد سال به این سالها»، «شیش و بش»، «قصه پریا» و . . . را دارم که هیچکدام از اینها به فروش نرسیده است. رایت ویدیویی فیلمها الان در دفتر موجود است و اگر دوستان خواستند، در خدمتشان هستم.
57243
نظر شما