صریح عرض کنم در دوران جدید شهرداری بیشترین انتقادها را از تصمیمات مدیران شهر داشته ام که همه مکتوب و همه قویا توصیه به اصلاح دارند. این انتقادات بدور از داستانی که متاسفانه در کشور زیاد هم رایج است (باند و باند بازی) صرفا از نگاه علمی/فنی و دلسوزی برای اصلاح امور شهر نوشته و تقدیم می شود، حال چه خوشایند باشند چه ناخوشایند! در ضمن نگاه طولانی مدت نگارنده به مسائل شهر که رکن اصلی در شهرسازی و نه تصمیمات یک شبه و با رجوع و رفرانس به مقالات قبلی خود در همین موضوعات می باشد باید دلیل محکمی بر نگاه عمیق و دلسوزانه نویسنده بر امور شهر تهران باشد. حال برای حفظ امانت، عین خبر را میآورم:
بوستان 11 هکتاری در خیابان پیروزی
الحمدالله که وزارت محترم دفاع فضای ارتشی را به شهرداری واگذار و برای جلوگیری از ایجاد آسیب پذیری های احتمالی، منطقه را ترک می نمایند. حال با توجه به زیر ساختارهای موجود در این پایگاه از جمله، فضا های مسقف، سیستم های مخابراتی، قسمتهای درمانی و بهداشتی، سرویس های بهداشتی، و ... توصیه جدی بنده طبق مقالات پیشینم به شهردار تهران این است که از این فضاها در راستای امکانات مدیریت بحران شهر تواما با ایجاد فضای سبز استفاده شود. یازده هکتار فضای سبز ممکن است اندکی به آلودگی هوای تهران بزرگ کمک نماید ولیکن برای یک منطقه خاص زیاد بوده و امکان استفاده عمومی را به هیچ وجه فراهم نخواهد ساخت. برای این منظور افزایش تعداد پارک های عمومی کوچک در گستره تهران بزرگ در محلات مختلف برای استفاده مردم محله بر اساس توزیع امکانات شهری "محله محور" راه کار بهینه و خردمندانه می باشد.
مقالات پیشین نوسینده در همین ارتباط
https://www.khabaronline.ir/amp/665599/
https://www.khabaronline.ir/amp/1288539/
* استاد نمونه کشور، در مهندسی سازه، زلزله و مدیریت بحران، بنیانگذار مقاوم سازی و مدیریت بحران در ایران و موسس انجمن زبدگان شهر در کشور
نظر شما