مهر نوشت:

مرجع تقلید شیعیان انتشار ویژه‌نامه خاتون را برای کسب آراء در انتخابات عنوان و از مقاصد سیاسی دست‌اندرکاران این ویژه‌نامه به شدت انتقاد کرد. 

آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی در جمع نمازگزاران حرم مطهر حضرت معصومه(س) با انتقاد شدیدالحن از مقاصد سیاسی برخی افراد برای انتشار ویژه‌نامه خاتون در روزنامه ایران اظهار داشت: اخیراً یکی از روزنامه‌های وابسته به برخی مقامات ویژه‌نامه‌ای را با چاپ و کاغذ اعلا منتشر کرد و هزینه زیادی از بیت‌المال خرج این ویژه‌نامه شده و در سطح وسیعی توزیع شده است.

 اهم اظهارات وی به شرح زیر است:

* بنده به حکم اینکه مسئولیت داشتم این ویژه‌نامه را ورق زدم و متوجه شدم که جز سست‌کردن اعتقاد مردم به حجاب اسلامی و ترویج بی‌بندوباری در میان جمعیت هیچ هدف دیگری ندارد.

* این ویژه‌نامه از یکطرف نیروی انتظامی را می‌کوبد که چرا طرح عفاف و حجاب را اجرا می‌کند و از طرفی دیگر ورزش دختران را ترویج می‌کند و مهمتر از آن در یکجا جسارت را به حد اعلا رسانده و می‌گوید که چادر سیاهی که زنان مسلمان می‌پوشند بدترین نوع حجاب است و این چادر اختراع ناصرالدین شاه است که در مجلسی آن را پذیرفت و در میان ایرانیان ترویج داد.

* محتوای این ویژه‌نامه دروغ است. همه افرادی که اهل اطلاع ‌هستند می‌دانند که این ویژه‌نامه برای این است که برخی افراد آراء یک گروه بی‌بندوبار را در انتخابات بدست آورند.

* خاک بر سر آن مقامی که به وسیله این کثافت‌کاری​ها به دست می‌آید. فرعون مصر را دیدید که روزی همه کاره مصر بود و الان به روزی افتاد که در قفس و با برانکارد او را محاکمه می‌کنند. این مقامات چه اهمیتی دارد؟ از خشم خداوند و امت حزب‌الله بترسید. برای به دست آوردن آراء بعضی از بی‌بندوبارها اینگونه کارها را انجام می‌دهند و حجاب چادر را بدترین نوع حجاب می‌دانند.

* افرادی که پشت پرده انتشار این ویژه‌نامه هستند یقین داشته باشید که این ملتی که بیش از 100 هزار شهید داده به شما اجازه نخواهند داد که احکام و ارزش​های دینی را زیرسئوال ببرید.

* امروز کشور ما نیاز به آرامش دارد و همان طوری که رهبر بزرگوار بارها گفته‌اند تهدیدهای خارجی به ما می‌گوید که شما آرام باشید. چه دلایلی دارد که این نشریه را منتشر و ایجاد تشنج می‌کنید؟ آیا هر روز باید مسئله‌ای را عنوان و آرامش جمعیت را به هم بزنند و تشنج‌آفرینی کنند؟ خدایا این افراد اگر قابل هدایت هستند آنها را هدایت کن و اگر قابل هدایت نیستند ریشه آنها را بکن.

/29212

 

کد خبر 168027

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ميرحسين IR ۱۲:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    ترويج ورزش دختران چه اشكالى داره؟ با همين شخنان و رفتارها هستش كه اكثر جوانها دين گريز شدن
  • احمد DE ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    علما اگر میخواهند دارای پایگاه مردمی باشند از اظهار نظر به نفع جریان های سیاسی ممانعت کنند.
  • بدون نام IR ۱۷:۱۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    وای این نشریه چه کارزشتی کرده اومده ورزش دختران راترویج می کنه یکی نیست بگه آقای کلهردختر چه کارش به ورزش؟توخودت اگه دختربودی حاضربودی ورزش کنی؟ممنون ازتذکربه جای این مرجع تقلید
  • ناشناس DE ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    یعنی آرای این گروه بی بندو بار اینقدر زیاد است که برای گرفتن آن تلاش می کنند؟ اگر اینقدر قابل توجه است که جای بسیار تاسف است برای ما و همچنین سیاستهای فرهنگی ما.
  • بدون نام IR ۱۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    یعنی چی ورزش دختران را ترویج می کند؟ ورزش دختران چه اشکالی دارد؟ آقای مکارم وقت کردید حتما دوباره روزنامه ایران را بخوانید. کسی از اصل چادر ایراد نگرفت !
  • کوروش IR ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    خدا را شکر تو این مملکت همه موقع رای گرفتن از مردم لیبرال میسوند و چهار تا شوید مو براشون مهم نیست اما وقتی رای اوردند این گشت ارشاده که راه میفته .
  • بدون نام IR ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    40 میلیون بی بند وبار!!!!!!!!!!!!
  • عدالت علی IR ۲۳:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    0 0
    آقای مکارم ایکاش شما هم مثل خیلی از علمای بزرگ قفط بفکر دینتان بودید وخود را قاطی سیاست نمیکردید چون شما را از ارج و قرب میندازد .
  • بدون نام IR ۰۷:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    تقدیر وتشکر میکنم از این مرجع هوشیار و بصیر واز هشدارهای به موقع ایشان. خدا ایشان حفظ کند
  • حسن IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۵
    0 0
    ایشان با ورزش دختران مخالف نیستند بلکه با نیات پلید این افراد مخالفند که عاقبتش رعایت نکردن حدود شرعی است .خداوند به ایشان و همه علما طول عمر با عزت عطا فرماید .
  • بدون نام IR ۱۴:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    0 0
    خدا همه ما رو چه آدم امی چه مرجع تقلید به راه راست هدایت کنه انشالله.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین