به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جعفر احمدی، رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهارکرد: در طی ۸ماه حضورم در پارک از ۱۴محصول فناورانه و دانشبنیان شامل دستگاه پرداخت آنلاین، چسبهای گرما ذوب بهداشتی صنعتی، سیستم آبیاری زیرسطحی و سیستم سرعتسنج خودرو و ترددشمار رونمایی شده است.
او افزود: طبق آخرین آمار از نظر تعداد شرکتهای دانشبنیان در جایگاه۹ قرار داریم که البته در حال حاضر جایگاه ما بهتر نیز شده است.
احمدی گفت: در سال۱۴۰۰ در کشور ۶هزار و ۶۳۲شرکت دانشبنیان وجود داشت که امسال به ۸هزار ۵۰شرکت رسیده بنابراین شاهد رشد ۲۱درصدی در کشور بودیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان قزوین اظهارکرد: در سال۱۴۰۰ در کل استان قزوین ۹۲شرکت دانشبنیان داشتیم که امسال این شرکتها به ۱۳۲رسیده است بنابراین در این حوزه نیز شاهد افزایش ۴۳درصدی بودیم.
او با بیان اینکه شهرستانهای استان هیچ بستری برای شرکتهای فناور ندارند، افزود: سال گذشته از تسهیلات تبصره۱۸ به ۹شرکت به مبلغ ۳۴میلیارد و ۵۰۰میلیون اعطا شد که در این حوزه عملکرد ما ۱۱۸درصد بود.
احمدی ادامه داد: موافقت اصولی جهت راهاندازی پردیس مشترک با دانشگاه آزاد اسلامی، پردیس پارک مشترک با دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره)، دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی و پردیس سلامت را گرفتیم.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین بیان کرد: رویداد تانا که مرحله نخست آن در استان برگزار شد، بر احصای نیازهای اساسی استان تمرکز دارد، در این رویداد ۱۷۳نیاز استان شناسایی و برای ۹۶نیاز استان راه حل پیدا شد.
احمدی ادامه داد: با رایزنی و برگزاری جلسات با آموزش و پرورش، دو مرکز رشد و خانه خلاق دانشآموزی به زودی راهاندازی میشود.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، بیان کرد: عملیات ساخت بزرگترین پردیس فناوری آغاز شده که در همین خصوص یک مجموعه ۷۰هکتاری در آبیک برای این پردیس در نظر گرفته شده که ۱۵هکتار آن تحویل گرفته شده است.
او افزود: این پردیس استانهای البرز و تهران را تحت پوشش قرار میدهد و جزو پروژههای استراتژیک استان به شمار میآید.
رئیس پارک علم و فناوری قزوین تصریح کرد: برخی از پارکهای کشور وارد ارتباطات بینالمللی شدند، در همین خصوص پتانسیل صادرات پارک علم و فناوری قزوین بالا بوده که همکاری با روسیه و یا یکی از کشورهای آسیای میانه هدفگذاری شده است.
46
نظر شما