ایسنا نوشت:

سفیر ایران در روسیه با اشاره به راه‌اندازی مقدماتی نیروگاه بوشهر گفت:‌ به مردم ایران ثابت شد که سخنان غرب‌ و غرب‌گراها مبنی بر این که روسیه تعهد خود را انجام نمی‌دهد، ‌خلاف واقع و تلاشی در جهت ایجاد تفرقه و سوء‌تفاهم بین دو کشور مهم و تأثیرگذار منطقه و نیز تطهیرسیاست‌های خصمانه غرب بوده است.

سید رضا سجادی خاطرنشان کرد: اکنون حسن اعتمادی بین مردم دو کشور ایجاد شده است که باید ازاین سرمایه حسن استفاده را کرده و در جهت تقویت روابط دو جانبه و همکاری‌های منطقه‌یی، گام‌های بلندی برداریم.

وی با اشاره به برگزاری نهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور ادامه داد: برگزاری این کمیسیون با توجه به تعداد قابل توجه اعضای هیأتهای دو کشور ، گام بلندی است که نشان از اراده‌ی دو کشور برای توسعه‌ی همکاری‌ها دارد. البته نکته‌ مهم این است که دو کشور بتوانند محورهای مهمی که در این توافق‌نامه مطرح شده است را پیگیری وعملیاتی کنند.

سجادی در ادامه در پاسخ به پرسش دیگری در مورد سفر سعید جلیلی به روسیه که قرار است سی‌ام و سی‌و یکم شهریورماه به مسکو انجام شود، گفت: این سفر در چارچوب روابط و دیدارمقامات دوجانبه نیست و با توجه به این که دبیران شورای عالی امنیت 60 کشور دنیا در کنفرانس شرکت می‌کنند، دیدار مقامات روسیه با دبیران شورای امنیت ملی کشورها برنامه ریزی نشده است.

سفیر ایران در روسیه در مورد ادامه گفت‌وگوهای ایران و روسیه درباره طرح گام به گام تصریح کرد: این طرح، طرح مفصلی است که هر لغت آن باید از لحاظ حقوقی و فنی مطالعه شود و تبعات آن بررسی گردد. زمان زیادی نیاز خواهد داشت که طرف ایرانی نقطه نظرات خود را ارئه دهد و نهایتا دو طرف به جمع‌بندی برسند.

وی ادامه داد: قطعا در این مسیر سوالاتی پیش می‌آید که باید ما متوجه شویم که منظور طرف روس در بیان یک جمله و عبارت چیست. ما هنوز در مسیر بررسی،‌ مطالعه و تبیین ابعاد این طرح هستیم.

سجادی تاکید کرد: این موضوع حساسی است. ملت ایران بر حقوق حقه خود در بحث هسته‌ای حساس هستند و آن را به دقت رصد می‌کنند. ما نمی‌توانیم از این مطالبات به حق مردم به سادگی عبور کنیم و بررسی لازم را انجام ندهیم؛ باید دقت لازم صورت گیرد تا اجازه ندهیم غرب شرایط نامشروعش را به ما تحمیل کند.

وی با اشاره به سفر وزیر انرژی روسیه به ایران یادآور شد: آقای اشماتکو در مذاکره با آقای قاسمی ، وزیر نفت ،‌ پیشنهاد داد که ظرف مدت مشخصی ، شرکت زاروبژ نفت روسیه ،اعلام کند که آیا ‌آمادگی سرمایه گذاری و کار در میدان نفتی آذر را دارد یا خیر.

29213

 

کد خبر 173910

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین