گرچه مجلس نشینان با تصویب قوانینی همچون "جوانی جمعیت"، خانوادهها را به سمت فرزندآوری تشویق کند اما چند سالی است که با بدتر شدن وضعیت اقتصادی، حتی تشکیل یک زندگی معمولی را برای بسیاری از جوانان تبدیل به آرزوی دست نیافتنی کرده است.
از زمان شیوع ویروس کرونا و به دنبال آن سختتر شدن وضعیت معیشتی، بسیاری از جوانان را از گرفتن عروسی منصرف و بالتبع وضعیت تالارهای پذیرایی را دشوارتر کرده است.
خسرو ابراهیمینیا، عضو هیئت مدیره اتحادیه تالارهای پذیرایی در گفت و گو با سایت دیدهبان ایران، در این خصوص عنوان کرد: «متاسفانه در دورانی که کرونا بود و تالارها تعطیل بودند، برگزاری مراسمات به باغها، دفاتر ازدواج و سالنهای اجتماعات بدون مجوز کشیده شده بود و به طور کل این فرهنگ مقداری عوض شد. باتوجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد تالارهای پذیرایی هنوز تعطیل هستند و بعد از ورشکستگی سنگینی که داشتند، نتوانستند خود را بازپروری کنند، در حال حاضر به دلیل اینکه مردم مراسمات خود را به سمت دیگری بردهاند، اقبال به تالارها کمتر شده است. در مجموع وضعیت تالارها بسیار وخیم و تقریبا بدون مشتری است.»
این فعال اقتصادی در پاسخ به این پرسش دیده بان ایران باتوجه به درپیش بودن عید نوروز، وضعیت تالارها چگونه است، گفت: «در سالهای گذشته ایام شعبان و رجب پیک کاری تالارها بود اما متاسفانه الان وضعیت تالارها بسیار بد است. عروسی هم اگر برگزار شود خارج از تالارهای پذیرایی و در باغها برگزار میشود.»
ابراهیمینیا همچنین درباره تعداد تالارهایی که ورشکسته شدهاند گفت: «نزدیک به ۵۰۰ تالار در تهران داشتیم ولی بعد از کرونا تعداد آنها به ۲۰۰ هم نمیرسد.»
بیشتر بخوانید:
۴۶۲۲۰
نظر شما