به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مهندس مجید دارائی با اعلام این مطلب گفت: این سرویس با یک زوج سیم مسی یا فیبرنوری به مشترک ارائه شده و با توجه به پیشرفتهای تکنولوژی، هنوز هم یکی از مطمئنترین راهها برای برقراری ارتباط میباشد.
مدیر مخابرات منطقه سمنان تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۱، بیش از ۳۳۰ هزار و۵۰۰ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان دایر شده است که حدود ۸۵ درصد آن در نقاط شهری و ۱۵ درصد در نقاط روستایی فعال میباشد.
مهندس دارائی سرویس تلفن ثابت را به عنوان یکی از مقرونبهصرفهترین سرویسهای مخابراتی خواند و افزود: در حال حاضر ۲۴۹ روستای استان از سرویس تلفن ثابت و ۷۴ روستا از سرویس WLL روستایی برخوردارند.
وی یادآور شد: سرویسهای انتقال مکالمه یا دایورت کردن، انتظار مکالمه یا پشت خطی، شمارهگیری سریع، انتقال مکالمه از خط اشغال به خطوط دیگر، بیدارباش، نمایشگر شماره و انتقال بعد از ۵ زنگ از جمله سرویسهای تلفن ثابت بوده که دارای مزایایی همچون سهولت در جابهجایی، کیفیت بالا و قیمت ارزان میباشد.
مدیر مخابرات منطقه سمنان در تکمیل معرفی سرویسهای مخابراتی، سرویس ADSL، VDSL و FTTH را از دیگر سرویسهای پرکاربرد و مهم مخابراتی برشمرد و گفت: تلفن ثابت یک محصول مادر برای استفاده از دیگر محصولات مخابراتی است که استفاده برخی از این خدمات بر پایه زیرساختهای تلفن ثابت امکانپذیر میباشد.
46
نظر شما