در حالی که گفته می شد امروز در کنفرانس مطبوعاتی مشحون انتقادهای زیادی از وزارت ورزش می کند اما نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه او از عباسی به دلیل حمایت هایش از بسکتبال تشکر کرد!

به گزارش خبرآنلاین؛ کنفرانس مطبوعاتی رییس فدراسیون بسکتبال و اعضای کادر فنی تیم ملی صبح امروز برگزار شد و آنها در مورد ناکامی اخیر تیم ملی که مشحون آن را فاجعه خواند به خبرنگاران پاسخ دادند.
رییس فدراسیون بسکتبال در این مورد گفت:«اتفاقی که افتاد یک فاجعه بود.اما باید این را بگویم که 12 سرباز من با تمام قوا جنگیدند اما واقعا نشد.بچه خای من پس از هر پیروزی بدون هیچ چشمداشتی تمرین می کردند.آنها نه پولی می خواستند و نه ماشینی.تنها خواسته آنها پس از هر پیروزی یک سالن تمرین بود.»
مشحون این را گفت و ادامه داد:«باید از حمایتی که آقای عباسی(وزیر ورزش)از بسکتبال کردند تشکر کنم.ایشان قبل از مسابقات جلسه ای را با بازیکنان تیم ملی برگزار کردند و پاداش بچه ها را دادند .حتی قول دادند که اگر تیم قهرمان شود یک پاداش ویژه به آنها می دهند ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد.»
251 43

کد مطلب 176779

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین