سید احمد موسوی: حکم شهردار پس از انتخاب شورا و تایید کمیته تطبیق فرمانداری از سوی وزیر کشور صادر خواهد شد اما با گذشت نزدیک به ۳ ماه از انتخاب بارانی بعنوان شهردار تابحال حکم شهرداری وی صادر نشده است تا مهر تاییدی باشد بر شائبه ها و ابهامات مطرح شده پیرامون عدم صدور حکم شهرداری برای داریوش بارانی که دهان به دهان در بین شهروندان و پرسنل شهرداری مطرح است.
لذا این بلاتکلیفی مدیریتی در شهرداری قطعاً باعث باعث رکود پروژه ها ، خدمات شهری، و رها شدن مبلمان شهر و فضای سبز بحال خود گردیده بطوریکه در این سه ماه نیز برنامه مدون و اقدام خاص و قابل دفاعی از جانب شهردار انتخاب شده خرمآباد صورت نگرفته است .
در این راستا برخی مخالفان داریوش بارانی معتقدند که وی شرایط احراز سمت شهرداری را ندارد و از آنجاییکه استخدام وی حدودا سال ۹۲ صورت گرفته فاقد ۷ سال سابقه مدیریت است و باتوجه به اینکه یکی از شرایط احراز،داشتن ۷ سال سابقه مدیریتی می باشد داریوش خان شهرداری فاقد این بند قانون می باشد و انتخاب شورا از همان ابتدا اشتباه بوده است .
و اما موافقان بارانی اعتقاد دارند پروسه صدور حکم شهردار در حال انجام و طولانی شدن این روند طبیعی است و با پیگیری های انجام شده ابهامات این فرآیند برطرف شده است .
از طرفی در همین مدت کوتاه حضور بارانی در سمت سرپرستی شهرداری تعدادی از اعضای شورای شهر از عملکرد شهردار ناراضی بوده و منتقد وی شدند و همین موضوع به شرط تایید حکم شهرداری چالشی دیگر برای شهر خواهد شد که در نوع خود جالب و قابل تامل است .
اما این پایان داستان نیست در تماس با یکی از اعضای شورای شهر وی ضمن تایید نارضایتی برخی اعضای شورا از شهردار بشدت از عملکرد شهرداری انتقاد کرد و ابراز داشت فضای سبز شهر بعلت عدم نظارت تعطیل شده است .
عضو شورا معتقد است هیچ برنامه ای در شهرداری وجود ندارد و انتخاب ما از همان ابتدا اشتباه بود لذا عملکرد شهرداری غیرقابل دفاع است .
فارغ از تایید یا عدم تایید حکم شهردار خرمآباد آنچه مسلم است در این سه ماه وی نتوانسته حتی برنامه کاری خود را که شهردار مرکز استان و شهر بیش از ۴۰۰ هزار نفری شده اعلام نماید و علی رغم وجود ظرفیت ها و پتانسیل های موجود شهر که می توان با استفاده از آنها خرمآباد را به یکی از زیباترین شهرهای ایران تبدیل نمود اما با روند فعلی عملاً نمی توان آینده ای سرشار از توسعه و رو به رشد را برای مرکز استان پیش بینی کرد .
در پایان نتیجه خواهیم گرفت شهروندان خرم آبادی همچنان باید نظاره گر فرصت سوزی های شورای شهری باشند که از ابتدا می توانستند بدور از تصمیمات احساسی و غیرکارشناسی با درنظر گرفتن شرایط شهردار ، شهرداری توانمند و صاحب برنامه را خارج از استان انتخاب نمایند تا اینگونه شهر را دچار سردرگمی مدیریتی ننمایند.
نظر شما