حمید رضا کاتوزیان در گفت و گو با خبرآنلاین در خصوص پیش بینی اش از تصمیم نهایی جبهه پایداری ، گفت: من فکر می کنم آنها به کمیته وحدت اصولگرایان نمی پیوندند. علتش هم این است که آنها شروطی مثل عدم حضور نمایندگان شهردار تهران و رئیس مجلس را مطرح کرده اند که خودشان هم می دانند که آیت الله مهدوی کنی و کمیته وحدت اصولگرایان آنها را نمی پذیرد.
وی دلیل اصرار جبهه پایداری بر این شروط را « به وجود آمدن انشقاق» دانست و اظهار داشت: آنها قصد دارند به صورت مستقل وارد انتخابات شوند، و مطمئن باشید که آنها می دانند که در نهایت نمی توانند با دیگر اصولگرایان درباره چهره هایی مثل آقای مطهری، توافق کنند.بنابراین خودشان می دانند که مسیر کنونی وحدت ممکن است به ضرر آنها تمام شود.
کاتوزیان درباره اظهارات اعضای اصلی این تشکل که اعلام کرده اند که درباره ضرورت اتحاد حرفی ندارند، خاطر نشان کرد: این صحبت ها تعارف است و اصالت ندارد. چرا که آنها از همان روزاولی که وارد عرصه انتخابات شدند، مسیرشان را از جاده وحدت اصولگرایان جدا کردند و به همین جهت به حضور آنها در کمیته وحدت، خوشبین نیستم چرا که آنها تصلب خاصی درباره نظرات و دیدگاهیشان دارند.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پاسخ به اینکه در صورت حضور مستقل این گروه فکر می کنید چه تعداد از کرسی های مجلس را کسب خواهند کرد، گفت:معتقدم اگر مشارکت حداکثری باشد، کرسی های آنها بسیار کم خواهد بود.
عضو فراکسیون اصولگرایان درباره اینکه برخی اصولگرایان معتقدند در غیاب اصلاح طلبان، بهتر است دو لیست در اصولگرایی با یکدیگر رقابت کند، تصریح کرد: من تصورمی کنم اصلاح طلبان در نهایت وارد انتخابات می شوند. حال ممکن است با گستردگی و با تشکیلات وارد عرصه نشوند، ولی در نهایت آنها در انتخابات حضور پیدا می کنند؛ وتا جایی هم که مطلع هستم نظر رهبری هم درباره حضور اصلاح طلبان مثبت است .
نمایده مردم تهران در مجلس هشتم با بیان اینکه رقابت درونی اصولگرایان را چیز منفی نمی دانم و این اتفاقی است که در نهایت رخ خواهد داد، اظهار داشت: شاید برخی تحلیشان این باشد که این اتفاق در نهایت به نفع جریان رقیب تمام می شود، ولی برداشت بنده این است که این یک واقعیت اجتناب ناپذیر است و اگر این دوره نیفتد در میان دوره ای یا دوره بعد مجلس رخ خواهد داد.
کاتوزیان با تاکید بر اینکه ما نباید در« شیپور تفرقه و جدایی» بدمیم، تصریح کرد: چرا که همیشه پیروزی ها ما در سایه وحدت رخ داده است، ولی وجود انشقاق در میان طیف های اصولگرا یک واقعیت غیر قابل انکاراست، و برخی نمی خواهند وحدت اتفاق بیفتد.
این نماینده اصولگرا که می گفت برخی از اصولگرایان در مجلس آن قدر تندرو هستند که حتی جواب سلام ما را نمی دهند، ادامه داد: بالاخره این آثار اجتماعی خواهد داشت. حتی اینها در نشریاتی که منتشر می کنند، مواضعشان کاملا مشخص است ونقطه نظراتشان به معنی حذف برخی از اصولگرایان است .چرا که آنها، اصولا یک بخشی از اصولگرایان را قبول ندارند.
کاتوزیان در پاسخ به اینکه فکر می کند اصلاح طلبان به چه صورت وارد انتخابات شوند، اظهار داشت: فکر می کنم اصلاح طلبان با «چهره های موجود وشناخته شده خود» می آیند، چون چهره های جدید که مردم آنها را نشناسند، رای نمی آورند.
/212 212
نظر شما