۰ نفر
۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۵۶

نوه مدرس خبر از مخروبه بودن خانه اصلی در کنار خانه‌های باز‌سازی شده می‌دهد!

 سپیده سعیدی: چند سال پیش یعنی در دوره‌ای که حسین مرعشی ریاست سازمان میراث فرهنگی را بر عهده داشت مجلس بودجه‌ای حدود یک میلیارد و صد میلیون تومان را به بازسازی و مرمت خانه‌ای به نام خانه آیت‌الله مدرس اختصاص داد پس از پایان مرمت مشخص شد این بنا خانه مدرس نیست و اشتباهی آن را مرمت و باز‌سازی کرده‌اند. در حالی که هنوزدر رابطه با این اشتباه فاحش یک میلیاردی مسئولان به نتیجه نرسیده‌اند، شهرداری تهران برای باردوم دست به اشتباهی دیگر می‌زند و دوباره خانه‌ای دیگر را در جوار خانه مدرس باز‌سازی می‌کند. این در حالی‌است که نوه مدرس خبر از مخروبه بودن خانه اصلی در کنار خانه‌های باز‌سازی شده می‌دهد! عزیز اکبریان عضو فراکسیون میراث فرهنگی معتقد است شهرداری تهران نمی‌تواند خانه‌ای را تا به تأیید سازمان نرسد باز‌سازی کند و به عنوان موزه معرفی نماید.

آیا شما در جریان خانه قبلی که با هزینه یک میلیارد تومان توسط سازمان میراث فرهنگی باز‌سازی شده است، هستید؟ در حالی که می‌گویید این اقدام شهرداری باید به تأیید سازمان میراث فرهنگی برسد.
 بله کاملاً در جریان هستم و متأسفانه در این رابطه هم سازمان میراث فرهنگی بسیار اشتباه کرده است و باید عاملین این اشتباه متنبه شوند و نیز برخورد جدی با این بی‌مبالاتی شود. من متأسف هستم که برای خرج کردن بیت المال بی‌دقتی می‌شود، رقمی که رقم کمی نیست

 اما تاکنون این قضیه مسکوت باقی مانده است؟
به نظرمن مسئولان پی‌گیری چنین تخلفاتی، باید پی‌گیر این قضیه باشند و حتماً اول در مرحله تخلفات اداری و بعد هم در دادگاه رسیدگی شود.

قطعاً چنین اشتباهی عمداً صورت نگرفته است؟
 اول آنکه باید عمدی وغیرعمدی بودن کاررا مشخص کنند و بعد به این موضوع رسیدگی کنند.

چرا برای انجام چنین اقداماتی درباره صحت و سقم آن تحقیق نمی‌شود؟
مشکلات ما هم برای بی‌مهابا اقدام کردن است، اینکه برای پرداخت چنین هزینه‌ای چرا اول تحقیق نمی‌شود. در حال حاضر هم سازمان میراث فرهنگی باز‌سازی چنین فضایی را تأیید نکرده است اما متأسفانه باز پول بیت‌المال بی‌جهت هزینه می‌شود و ممکن است که خانه اشتباه باشد.

اما چند سال پیش مجلس چنین بودجه‌ای را به این اقدام اختصاص داد؟
بله. اما مجلس که برای کار اجرایی به وجود نیامده است. کار مجلس چیز دیگری است، مجلس وظیفه داشت که تأمین بودجه کند که کرد. دولت وظیفه داشت که در این رابطه همه تحقیقات جامع را انجام دهد اما نداد، به هر حال بقیه کار با دولت است.

در حال حاضر می‌توان به این نتیجه رسیدکه برای انجام چنین اقداماتی هیچ کدام از سازمانها با هم در ارتباط نیستند و تعامل ندارند؟
به نظر می‌رسد که با هم تعامل ندارند چرا که اگر باهم تعامل داشتند اقداماتی موازی با هم انجام نمی‌دادند تا جایی که اینقدر مشکل ایجاد کند و هزینه‌های هنگفت خرج شود و نتوانیم از این اقدامات بهره کافی ببریم. این اقدامات باید در راستای فرهنگ‌سازی باشد اما به نظر می‌رسد که بی‌مبالاتی‌ها می‌توانند به نوعی به ضربه زدن به فرهنگ ایران کمک کنند ومن مطمئن هستم که هدف مسئولان این امر هم این نیست بلکه تنها اشتباهاتی نه‌چندان کوچک باعث چنین رفتارهایی می‌شود.

 در حال حاضر چه تصمیمی برای خانه دوم که ظاهراً اشتباه بازسازی می‌شود گرفته می‌شود؟
تا آنجایی که ما در جریان هستیم هنوز تصمیمی اتخاذ نشده و هیچ بودجه‌ای هم تعیین نشده است و از دریچه دید ما این اقدام قطعی نیست.

 اما شهرداری در حال بازسازی و مرمت است.
 شهرداری و هر سازمان و ارگان دیگری می‌تواند با بودجه خودش هر اقدامی انجام دهد. مثلاً حتی می‌توان این کار را شخصی با هزینه خود انجام دهد اما بعداً نمی‌تواند انتظار داشته باشد که بودجه‌ای بدان اختصاص پیدا کند.

بودجه شهرداری بیت‌المال نیست؟
 قطعاً همه این اقدامات با نظارت و پی‌گیری خاتمه می‌یابند و حتماً همین‌طور است.

 

 

 

کد خبر 18106

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین