Futures trading میتواند مانند شمشیر دو لبه باشد. در صرافی بینگ ایکس یا صرافیهایی نظیر کوکوین و کوینکس، کاربران با وضعیتی مواجه میشوند که اگر اهرم مورد نظر خود را با دقت و بر طبق دانش ریاضیات و آماری انتخاب نکنند، به همان اندازه که ممکن بود سود کنند، میتوانند ضرر کنند. خطر لیکوئید شدن در فیوچرز ترید، بسیار زیاد است. آموزش فیوچرز صرافی bingx بینگ ایکس برای کاربران، برای این است که سعی دارند تا سود در معاملات خود را چند برابر کنند.
ترید فیوچرز در بسیاری از صرافیهای دنیا وجود ندارد. اما چند صرافی معتبر و مهم دنیا از جمله bingx و صرافی کوکوین و کوینکس، از این قابلیت پشتیبانی میکنند تا کاربران تشویق به استفاده بیشتر شوند و گردش مالی صرافی بالاتر برود. ما قصد داریم تا در این محتوا بررسی کنیم که انجام معاملات فیوچرز در کدام یک از این سه صرافی یعنی بینگ ایکس، کوکوین و کوینکس، بهتر است. پس برای یافتن این پرسش، این مطلب را دنبال کنید.
مواردی که در اینجا به آنها پرداخته شده است:
1. Futures trading در صرافی bingx در مقایسه با کوکوین و کوینکس
2. انواع قرارداد ترید فیوچرز در bingx ، kucoin و coinEX
3. اهرم در صرافی BingX ،Kucoin و CoinEX
4. مزایا و معایب استاندارد و پرپچوال فیوچرز در bingx
مقایسه ترید فیوچرز در bingx با کوکوین و کوینکس
در دنیای ترید فیوچرز، صرافیها هیچوقت به یک شیوه مشترک، عمل نمیکنند. هر کدام برای خود، روشها و قراردادهای مختلفی را مد نظر میگیرند. در اینجا نحوه معامله ترید فیوچرز را در سه صرافی مطرح و با یکدیگر مقایسه میکنیم تا ببینیم در نهایت، کدام یک بستر مناسبتری برای انجام معاملات ترید فیوچرز است.
در ابتدا باید بدانیم که ترید فیوچرز چیست و چه کاربردی دارد. در پاسخ به این سوال باید گفت:
ترید فیوچرز، عبارت است از معاملهای که در آن کاربران قیمت یک ارز دیجیتال را در آینده پیش بینی میکنند. در واقع با این روش معاملهگری، میتوانند وارد نوعی معامله مشتقاتی شده و با تعیین یک اهرم با درصدهای دلخواه، سود خود را چد برابر کنند. که صد البته ممکن است به خواسته خود هم نرسیده و به همان میزان تعیین شده با اهرم، متحمل ضرر شوند.
حالا این روند معاملهگری را در سه صرافی بررسی میکنیم:
در صرافی کوینکس که قدمت تاسیس زیادی هم ندارد، معاملات ترید فیوچرز وجود داشته و کاربران میتواند فقط از یک طریق وارد این قرارداد شده و ترید کنند. معاملات فیوچرز در صرافی کوینکس فقط از طریق پرپچوال امکانپذیر است. معاملاتی که از این طریق در صرافی coinEX انجام میشود، همیشه باز است و پوزیشنهای آن، زمانی بسته میشود که شخص بخواهد آن را ببندد. در غیر اینصورت همیشه پا برجاست. کاربران این صرافی میتوانند به راحتی از نزول و صعود قیمت ارزها هم کسب سود کنند.
در صرافی کوکوین، جریان کمی متفاوت میشود. البته اصل و اساس معاملات آتی و فیوچرز، یکی است اما ممکن است در جاهای خاصی، صرافیها یا یکدیگر دچار اختلاف باشند. در صرافی کوکوین، کاربران در بخش ترید فیوچرز، با 4 نوع قرارداد خطی، معکوس، دائم و تحویل طرف هستند. در واقع در این صرافی، دست کاربران در تعیین و انجام معامله کمی بازتر از صرافی کوینکس است.
صرافی bingx برای ایرانیان
در صرافی Bingx بینگ ایکس، وقتی کاربران به قسمت futures ورد میشوند، با دو قسمت مواجه هستند؛ قسمت استاندارد فیوچرز و دیگری هم قسمت پرپچوال فیوچرز.
در اصل، معاملات بازار مشتقی و فیوچرز، معاملاتی هستند که تاریخ سر رسید و انقضا مشخصی ندارند. اما استثنائا، در قسمت standard futures در صرافی bingx این معاملات دارای تاریخ سر رسید و انقضا هستند. اما در قسمت پرپچوال، تاریخ سر رسید مشخصی وجود ندارد و معاملات مارجین بر اساس دلار یا تتر قابل انجام است.
انواع قرارداد ترید فیوچرز در صرافی bingx، coinex و kucoin
کاربران در صرافی کوکوین و بینگ ایکس و کوینکس، با قراردادهای متفاوتی در بخش ترید فیوچرز روبرو هستند. در اینجا هر کدام را به طور جداگانه شرح میدهیم تا کاربران بدانند وارد چه قراردادی با صرافی مورد نظرشان میشوند:
1. صرافی کوکوین
قرارداد دائم: در قرارداد دائم، تاریخ مشخصی برای انقضا و سر رسید در نظر گرفته نمیشود. در این صرافی بیش از 60 ارز مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و تمام پوزیشنهای معامله تا زمانی که کاربر بخواهد، باز میمانند.
قرارداد تحویل: قرارداد تحویل یا delivery contracts نوعی قرارداد آتی و فیوچرز است که تحویل ارز در تاریخ مشخصی انجام میگیرد و باید تحویل داده شود. مدت زمان قرارداد تحویل 3 ماهه است. این روش معامله از قدیم و به شیوه سنتی وجود داشته است. در این نوع قرارداد، فروشنده و خریدار توافق میکردند که در تاریخ مشخصی تحویل متاع و کالا را انجام دهند. در کوکوین، منظور از کالا همان اتریوم و بیت کوین و ارزهای دیجیتال است.
قرارداد معکوس: inverse contracts یا همان قرارداد معکوس، قراردادی است که تریدر باید در آن همان ارزی که میخواهد، نگه دارد. یعنی اگر قرارداد معکوسی با اتریوم با دیپل داشته باشد، باید ارز پایه آن هم همان اتریوم یا ریپل باشد. در ضمن در کوکوین، شرایط ایجاد قرارداد معکوس برای ریپل، بیت کوین، اتریوم و پولکادات فراهم شده است.
قرارداد خطی: در این نوع قرارداد یک اهرم اسیبل کوین USDT به کاربرده میشود که در کوکوین به نام USDT_M معروف است.
2. صرافی کوینکس
پرپچوال فیوچرز: در این نوع قرارداد که تنها قرارداد صرافی کوینکس در معاملات فیوچرز است، معامله و پوزیشنهای آن تا هر زمان که کاربر بخواهد، باز میماند.
3. صرافی bingx
استاندارد فیوچرز: در این نوع قرارداد آتی در صرافی بینگ ایکس، تاریخ سر رسید مشخص وجود دارد و پوزیشنهای باز شده در معامله به محض رسیدن به تاریخ سر رسید، بسته میشوند.
پرپچوال فیوچرز: در این نوع قرارداد دقیقا برعکس استاندارد، تاریخ سر رسید وجود ندارد.
انتخاب بهترین صرافی برای معاملات فیوچرز
برای انتخاب بهترین صرافی برای انجام معاملات فیوچرز، باید گفت که این انتخاب کاملا بسته به کاربران دارد. هر سه صرافی، موقعیتها و امکانات خوبی برای انجام معاملات فیوچرز دارند. صرافی کوکوین چندین قرارداد متفاوت دارد که دست کاربران را در انجام این نوع معاملات، بیشتر باز گذاشته است.
صرافی کوینکس معاملات مارجین خود را به صورت پرپچوال انجام میدهد و صرافی bingx هم توانسته است بسیاری از رمز ارزها را در قسمت فیوچرز وارد کند تا کاربران بتوانند استفاده کنند.
خلاصه هر کدام از این 3 صرافی، مزایا و معایب خاص خود را در ترید فیوچرز دارند. کاربران باید انتخاب کنند که در کدام صرافی میتوانند بهتر به خواست خود دست پیدا کند. ممکن است برای یک نفر، اهرم مد نظر باشد و یا برای شخص دیگر، ارزهای لیست شده در بخش فیوچرز. هر کس با توجه به نیاز خود باید صرافی را انتخاب کند.
کلام آخر
صرافی bingx یکی از بهترین صرافیهای حوزه بلاک چین است که تا به امروز، کاربران ایرانی بسیار زیادی جذب آن شده و در معاملات فیوچرز آن مشغول ترید کردن هستند. این صرافی در بین سایر صرافیها، خدمات فوق العاده ای دارد.
نظر شما