رهایی از قصاص نفس پس از ۷ سال درچهارمحال وبختیاری

با وساطت معاون توسعه حل اختلاف استان چهارمحال و بختیاری و رضایت اولیاء دم فرد قاتل پس از ۷ سال حبس از حکم قصاص رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی دادگستری استان، با وساطت معاون توسعه حل اختلاف استان چهارمحال و بختیاری و رضایت اولیاء دم فرد قاتل پس از ۷ سال حبس از حکم قصاص رهایی یافت.

تلاش صلحیاران و میانجیگری معاون توسعه حل اختلاف استان منجر شد تا فردی که در سال ۱۳۹۵طی یک نزاع دسته جمعی مرتکب قتل عمد گردیده بود از چوبه دار رهایی و به آغوش خانواده خود بازگردد.

گفتنی است خانواده مقتول پس از رایزنی ها و تلاشهای مجدانه اعضاء شعبه ششم شورای حل اختلاف شهرکرد از حق قانونی و شرعی خود برای قصاص گذشتند و فرصت دوباره ای را برای آغاز یک زندگی به قاتل بخشیدند.

46

کد خبر 1817702

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار