در خردادماه 86 قانونی در مجلس به تصویب رسیدکه براساس آن، «پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسیارشد پیوسته، دکترای حرفهای و دکترای پیوسته، براساس سوابق تحصیلی داوطلب و آزمونهای سراسری خواهد بود. تأثیر سوابق تحصیلی در هر سال نسبت به سال قبل افزایش پیدا میکند به نحوی که حداکثر تا پایان سال اول برنامه پنجساله پنجم توسعه (یعنی سال 90) آزمونهای سراسری ورودی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی به طور کامل حذف شود.»
هر سال بیش از یکمیلیون نفر از شهروندان ایرانی، خود از آزموندهندگان هستند و طبعاً بیش از 5 میلیون نفر دیگرشان هم به شکل غیرمستقیم تحتتأثیر نتایج این روزها هستند.
روز گذشته خبرگزاریها از قول وزیر علوم گفتند: راهکارهای حذف کنکور را بررسی خواهیم کرد و نتیجه را تا یک ماه دیگر در قالب یک لایحه به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ارائه خواهیم کرد.
کامران دانشجو درباره حذف کنکور به تعامل و همکاری وزارت آموزشوپرورش با وزارت علوم اشاره کرد و گفت: باید با سرعت حذف کنکور را عملی کنیم بنابراین باید اساسی بحث کنیم و در کمیتهای که تشکیل دادهایم و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز شرکت میکند، بتوانیم به تدریج حذف کنکور را محقق کنیم.
همزمان، معاون سازمان سنجش آموزش کشور، تأکید کرد: هنوز تصمیمی درباره افزایش میزان تأثیر سوابق تحصیلی داوطلبان در نمره کل کنکور سال 89 گرفته نشده است. این صحبت ابراهیم خدایی به این معناست که هنوز معلوم نیست کنکور سال 89 و سپس سال 90، چه جور «کنکور» باشد!
متن کامل این گزارش را با عنوان هنوز تکلیف کنکور سال 89 معلوم نیست بخوانید.
نظر شما