تازه ترین اظهارات رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی نشان می دهد این رژیم پس از جنجال های فراوان و بی فایده، خود را ناچار از کنار آمدن با توانایی هسته ای جمهوری اسلامی ایران می بیند.
تامیر پاردو روز پنجشنبه خطاب به یکصد سفیر این رژیم در کشورهای مختلف که در بیت المقدس گردهم آمده بودند، گفت: اگر ایرانی ها به بمب اتمی هم دست پیدا کنند، این الزاماً به مفهوم نابودی ما نخواهد بود.
مقامات صهیونیستی تا پیش از این ادعا می کردند هسته ای شدن ایران خط قرمزی برای آنهاست و موجودیت این رژیم را تهدید می کند، بنابراین آنها ولو با حمله نظامی اجازه نخواهند داد برنامه هسته ای ایران به فعالیت خود ادامه دهد. عقب نشینی از این موضع گیری سنتی به مفهوم آن است که صهیونیست ها از مهار برنامه هسته ای ایران مأیوس شده اند.
اظهارات تامیر پاردو توسط سه تن از سفیران حاضر در سخنرانی وی و از سوی روزنامه هاآرتص منتشر شده است. رئیس موساد در این نشست گفته است: ما از همه راه ها و وسایل برای خنثی کردن برنامه هسته ای ایران استفاده می کنیم اما اگر به بمب اتمی هم دست پیدا کند، این الزاماً به معنای نابودی اسرائیل نخواهد بود.
به گزارش هاآرتص رئیس موساد گفت: مفهوم خطر برای موجودیت اسرائیل چیست؟ آیا ایران تهدیدی برای اسرائیل است؟ آری. ولی هنگامی که می گویند بمب هسته ای در دست ایران خطری حیاتی است، آیا معنایش این است که اسرائیل باید بار خود را ببندد و خود را تعطیل شده احساس کند؟ من می گویم که چنین نیست. بیش از حد از این عبارت «خطر حیاتی» استفاده می کنند.
پیش از پاردو، مئیر داگان رئیس قبلی موساد تصریح کرده بود سخن گفتن از حمله نظامی به ایران احمقانه است و موجب ایجاد جهنم برای اسرائیل می شود.
در همین حال موشه کانتور رئیس کنگره یهودیان اروپا به شدت از شرکت های اروپایی به خاطر گسترش روابط اقتصادی و عقد قراردادهای تجاری گسترده با ایران انتقاد کرد.
یو اس ای تودی: ایران استاد جنگ فرسایشی است
یک روزنامه آمریکایی درباره عملیات روانی چندلایه ایران تصریح کرد: ایران متخصص و استاد جنگ فرسایشی است.
یواس ای تودی با تاکید بر این موضوع که نباید مهارت ایران در جنگ نامتقارن را دست کم گرفت، نوشت: تهدید ایران به بستن تنگه هرمز هرچند که بلوف به نظر می آید اما توانایی این کشور در متشنج کردن وضعیت منطقه، یک خطر و تهدید واقعی است.
این روزنامه می افزاید: ایران پیوسته در حال تقویت توانایی های خود در حوزه جنگ نامتقارن است. این شیوه به ایران فرصت می دهد تا با قدرت های بزرگ درگیر شود. اکنون نیروهای نظامی ایران ناوگانی از قایق های تندروی جنگی را در اختیار دارند که می توانند به ناوها و کشتی های بزرگ حمله کنند. همین تنگه باریک هرمز را آسیب پذیر می کند. در این تنگه 34 مایلی، کشتی ها هنگام عبور، هرکدام از عرض دومایلی استفاده می کنند.
یواس ای تودی نوشت: هرچند مقامات رسمی آمریکا گفتند اجازه نخواهند داد ایران این گذرگاه حیاتی را ببندد اما تحلیلگران امنیت ملی می گویند، این تهدید از طریق تشدید آرام تنش هایی که فشار بر آمریکا را بدون یک رویارویی مستقیم افزایش خواهد داد عملی است. این یک جنگ نامتقارن همه جانبه است.
/27217
نظر شما