زمایش بزرگ و سراسری جهادگران فاطمی ۴ در استان سمنان برگزار می‌شود

مهدی کاشفی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان، از برگزاری رزمایش بزرگ و سراسری "جهادگران فاطمی ۴" در این استان خبر داد.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،وی در گفت‌وگویی اعلام کرد: "این رزمایش با هدف ارتقاء سطح آمادگی و توانمندی جهادگران بسیجی، خدمت‌رسانی به مناطق محروم و ترویج فرهنگ جهاد و ایثار در میان جوانان برگزار می‌شود."

وی افزود: "در این رزمایش، گروه‌های جهادی از نقاط مختلف استان به مدت ۱۰ روز در مناطق محروم و کم‌برخوردار حضور خواهند داشت و به ارائه خدمات مختلف از جمله ساخت و تعمیر مسکن، ارائه خدمات پزشکی و بهداشتی، توزیع بسته‌های معیشتی و برگزاری برنامه‌های فرهنگی و آموزشی خواهند پرداخت."

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان تاکید کرد: "این رزمایش با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، نهادهای دولتی و مردم خیر و نیکوکار برگزار می‌شود و امیدواریم با یاری خداوند متعال و مشارکت گسترده جهادگران، بتوانیم گامی موثر در جهت رفع مشکلات و نیازهای مردم عزیز و محروم استان برداریم."

مهدی کاشفی در پایان از تمامی جهادگران بسیجی و داوطلبان دعوت کرد تا با حضور فعال در این رزمایش، ضمن تقویت روحیه تعاون و همدلی، به یاری هم‌وطنان نیازمند بپردازند و نقش مهمی در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی ایفا کنند.

کد خبر 1937304

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =