به گزارش خبرآنلاین، به گفته مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان، بیشترین پروندههای وارده از اول سال جاری تاکنون مربوط به واحدهای صنفی بوده است که به ترتیب عدم درج قیمت با ۲هزار ۷۶۱ فقره رتبه اول، گرانفروشی با ۲هزار و ۵۷ فقره رتبه دوم و همچنین خریدوفروش برخلاف ضوابط تعیینی دولت با حدود یک هزار و ۸۳۶ فقره پرونده در رتبه سوم قرار دارد. «کیومرث حسنزاده» در گفتگو با خبرنگاران، بیشترین پروندههای درمانی نیز مربوط به زیرمیزی و گرانفروشی داروخانه دانست.
واریزی ۳۸۰ همت به خزانه
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از ۱۳ هزار و ۲۹۴ فقره پرونده وارد از اول امسال تا ۱۶ مردادماه جاری خبر داد که ۸هزار و ۲۱۴ فقره مربوط به بحث کالا و خدمات، ۶هزار و ۲۹فقره مربوط به قاچاق و ارز و ۳۴ فقره مرتبط با پروندههای بهداشتی دارو و درمانی است. حسنپور بابیان اینکه ۹۰ درصد این پروندهها رسیدگی و رای صادرشده است، تصریح کرد: محکومیت این پروندهها بیش از ۲هزار میلیارد تومان بوده که علاوه بر تعیین این جریمهها ، بالغبر ۲ هزار میلیارد تومان نیز حکم صادرشده است. وی از ورود ۸۰درصد پروندههای وارده به اجرای احکام شامل ۵ هزار و۴۸۳فقره در بخش کالا و خدمات، ۲ هزار و ۹۳۶ فقره در قاچاق کالا و ارز، ۳۴ فقره در بخش بهداشت و دارو ودرمان سخن گفت و ادامه داد: در این بازه زمانی علاوه بر ضبط کالا و... بالغبر ۳۸۰ همت به نفع دولت وصول و بهحساب خزانه واریزشده است.
۳هزار و ۹۴۸ فقره بازرسی
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان در خصوص بازرسیهای گشتهای مشترک نیز گفت: پس از تشکیل سرپرست گشتهای استان ۳هزار و ۹۴۸ بازرسی توسط ۳۲۳ اکیپ مشترک تعزیرات و ارگانهای مختلف انجام شد. حسنپور تعداد پروندههای متشکل نیز دراینارتباط یک هزار و ۴۹۵ فقره، میزان محکومیت حدود ۱۲ میلیارد تومان ذکر کرد. وی بیشتر تخلفات را حول پروندههای صنفی و عرضه کالا شامل تاریخمصرف گذشته ، عدم درج قیمت، عدم صدور برگ خرید فروش ، توزیع خارج از شبکه، عدم ارائه فاکتور خرید، تداخل صنفی نام برد.
تشکیل ۲هزار پرونده قاچاق سوخت
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان ارزش پروندههای قاچاق کالا و ارز بالغبر ۱۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد. به گفته حسنپور ارزش پروندههای وارده قاچاق کالا و ارز تا پنج میلیون تومان را ۸۸۸ فقره ، پنجتا ۱۰ میلیون تومان ۳۷۱ فقره،۱۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان یکهزارو ۹۶۹ فقره بوده ، ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان را ۳۵۶ فقره بوده است. وی اظهار داشت: در این بازه زمانی، ارزش پروندههای تشکیلشده از ۵۰۰ تا یک میلیارد تومان ۱۱۱ فقره ، از یک میلیارد تومان به بیشتر ۲۷۸ فقره به ثبت رسیده است. حسنپور بیشترین پروندههای قاچاق کالا و ارز را مربوط به قاچاق فراوردههای نفتی اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: ۲هزار و ۶۹۴فقره پرونده مربوط به قاچاق سوخت است که محکومیت این پروندهها ۳ هزار میلیارد تومان بوده است.
نظر شما