بازگشت ماسک‌ها به مراکز درمانی/ مقابله دوباره با ویروس‌های تنفسی

در برخی مناطق ایالت کالیفرنیا، از جمله شهرستان‌های آلامدا، کنترا کوستا و سانتا کلارا، به دلیل افزایش نگرانی‌ها درباره شیوع ویروس‌های تنفسی مانند آنفولانزا و کووید، استفاده از ماسک در مراکز درمانی دوباره اجباری شده است.

به گزارش خبرآنلاین،از اول نوامبر، کارکنان مراکز درمانی در این شهرستان‌ها موظف به استفاده از ماسک در بیمارستان‌ها و خانه‌های سالمندان هستند.

دنیای اقتصاد در خبری نوشت:در برخی مناطق مانند سانتا کلارا، بیماران و بازدیدکنندگان نیز باید ماسک بزنند. این مقررات تا مارس یا آوریل ۲۰۲۵ اعمال خواهد شد و هدف از آن پیشگیری از شیوع بیماری‌های فصلی است.

در دوران پاییز و زمستان، با افزایش موارد ابتلا به ویروس‌های تنفسی، این اقدامات احتیاطی می‌تواند نقش مهمی در کاهش فشار بر نظام بهداشت و درمان ایفا کند.

233217

کد خبر 1970460

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار