نایب رییس اتاق بازرگانی اعتقاد دارد با توجه به ارتباطی که اتاق با مجلس فعلی دارد، بخش خصوصی باید این فرصت را مغتنم شمرده و موضوعات مرتبط با بخش خصوصی را برای لحاظ شدن در لایحه بودجه سال 91 به مجلس پیشنهاد بدهد.<BR>

پدرام سلطاني با حضور در نشست كميسيون معادن اتاق ايران از تشكيل كميته تلفيق لايحه بودجه 91 در اتاق ايران خبر داد.

نايب رئيس اتاق ايران در سخناني در اين نشست به وظايف كميسيون ها ي اتاق ايران در دوره جديد اشاره و تاكيد كرد: هر كميسيون بايد 4 الي 5 گزارش تخصصي كه پژوهش آن به صورت عملياتي و نه صرفا آكادميك تهيه شده باشد ارائه كند كه پيشنهادات مناسب بخش خصوصي در اين گزارش ها وجود داشته باشد.
او از پيوند دادن كميسيون هاي تخصصي اتاق هاي شهرستان هاي بزرگ با كميسيون هاي اتاق ايران خبر داد و گفت: در اين راستا كميسيون هاي تخصصي استان ها را با كميسيون هاي اتاق ايران پيوند زده و براي آنها تعريف كار مي كنيم. بر اين اساس كميسيون هاي اتاق ها موظف مي شوند گزارش هاي خود را ارائه كنند تا پس از جمع بندي در جلسات كميسيون تخصصي مرتبط در اتاق ايران، طي فرايندي در جلسات هيات نمايندگان اتاق مطرح مي شود.
نايب رئيس اتاق ايران به مشكلات متعددي كه در دوره گذشته در جريان كار كميسيون هاي اتاق ايران وجود داشته اشاره و تصريح كرد: همانطور كه روساي كميسيون ها در اكثر جلسات عنوان مي كنند، در دوره گذشته كميسيون ها مشكلات زيادي داشته اند كه با توجه به مسئوليتي كه در دوره جديد براي نظارت بر كميسيون ها به بنده محول شده است، هر مساله اي كه كار كميسيون ها را مختل كرده يا فعاليت آن ها را به كند كند به طور جدي پيگيري خواهم كرد.
او درباره فرايند تخصيص بودجه به كميسيون هاي تخصصي اتاق ايران نيز از تسهيل و تسريع اين فرايند خبر داد و اين افزايش بودجه را با هدف توسعه فعاليت هاي پژوهشي كميسيون ها و ساير مخارج آن ها براي جذب كارشناس يا برگزاري ميزگردهاي تخصصي و ... توصيف كرد.
پدرام سلطاني با اشاره به لايحه بودجه سال 1391 كل كشور تصريح كرد: با توجه به ارتباطي كه اتاق با مجلس فعلي دارد، بخش خصوصي بايد اين فرصت را مغتنم شمرده و موضوعات مرتبط با بخش خصوصي را براي لحاظ شدن در لايحه بودجه سال 91 به مجلس پيشنهاد بدهد.
تشكيل كميته تلفيق لايحه بودجه 91 در اتاق ايران او در همين راستا از تشكيل كميته تلفيق در اتاق ايران متشكل از كميسيون هاي محوري اتاق ايران كه بحث هاي بودجه اي با كار آنها متناسب است، خبر داد و افزود: در اين كميته كه به زودي در اتاق ايران تشكيل خواهد شد با حضور چند كارشناس خبره در حوزه بودجه، مشكلات بخش خصوصي را بررسي و با تبديل آن به پيشنهاد هايي با سبك و سياق بودجه اي آنها را به مجلس ارائه خواهيم كرد.
وي تاكيد كرد: در قانون برنامه پنجم توسعه، تلاش شد كه مسائل بخش خصوصي در حوزه هاي مختلف در اين قانون ديده شود كه اين قانون طبيعتا بايد براي اجرا به 5 دوره يك ساله تقسيم شود، لذا كميسيون معادن نيز بايد مواردي را كه مستقيم يا غير مستقيم به حوزه معدن مربوط مي شود در قانون برنامه پنجم مورد توجه قرار داده و متناسب با آن پيشنهادهايي براي بودجه سال 91 بدهد.
وي ادامه داد: اين پيشنهادها از آنجايي كه مستند به قانون برنامه پنجم است، هم از پايگاه مستحكم تري برخوردار است و هم آمال و خواسته هاي بخش خصوصي بوده كه در قانون قرار گرفته است و براي پايش اين قانون بايد در هر بودجه بررسي شود كه چه مواردي از قانون اجرا شده يا ظرفيت اجرا و قرار دادن در لوايح و قوانين بودجه اي را دارد تا آن ها را در قالب پيشنهاد به مجلس ارائه كنيم.
او اين مهم را نيازمند برنامه ريزي فوري در قالب كارگروه، جلسات فوق العاده و ساير روش هايي كه كميسيون مناسب مي داند، دانست تا موضوعات هر حوزه براي لايحه بوجه سال 91 استخراج و مطرح و پيشنهاد نهايي به مجلس ارائه شود.
او در عين حال كه به تعويق افتادن تصويب لايحه بودجه سال 91 كشور و موكول شدن آن به سال آينده را داراي ضرر و مشكلات زيادي دانست، آن را فرصتي براي تهيه پيشنهادهاي بخش خصوصي از طريق كميسيون هاي تخصصي اتاق ايران جهت ارائه به مجلس قلمداد نمود.
در اين جلسه مقرر شد؛ كميسيون معادن اتاق ايران پيشنهادهاي خود را براي بودجه بخش اكتشاف در لايحه بودجه سال 91 كل كشور و ساير مسائل مربوط به اكتشاف ارائه بدهد و عرصه فعاليت بخش خصوصي در حوزه اكتشاف مشخص شود.
رئيس كميسيون معادن نيز خواستار اين شد كه هيات رئيسه اتاق ايران در موضوعات تخصصي كميسيون ها از نظرات روساي كميسيون هاي تخصصي استفاده كنند. نحوه انتخاب نماينده اتاق در شوراي عالي معادن موضوع ديگري بود كه در اين نشست از سوي رئيس كميسيون معادن به آن انتقاد شد.
پدرام سلطاني كه مسئوليت ساماندهي نمايندگان اتاق در مجامع و شوراهاي تخصصي را بر عهد ه دارد از فعاليت گسترده اي كه در اين زمينه انجام شده خبر داد و به تعريف نظام نامه مشخص، تعريف بانك هاي اطلاعاتي مختلف و ساير اقدامات صورت گرفته اشاره كرد.
او گفت: حاصل اين كار كه به ساماندهي نمايندگان اتاق در مجامع و شوراهاي تخصصي مي انجامد، مدت 4 ماه است كه آماده شده است و اگر زودتر مصوب شود از مشكلات اين چنيني جلوگيري مي شود.
وي افزود: نحوه انتخاب نمايندگان اتاق در شوراها و مجامع در حال حاضر چهارچوب و فرايند مشخصي ندارد . شيوه فعلي انتخاب افراد به صورت في البداهه است و اگر موضوع فوري نباشد به ماه هاي بعدي موكول مي شود.
3939

کد خبر 199829

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =