مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از نوسازی و زیبا سازی اسکله تفریحی بزرگ کیش خبر داد

محمد کبیری با بیان این که اسکله تفریحی با توجه به قدمت خود، نیاز به بهسازی و بازسازی اساسی دارد، عنوان کرد، در این خصوص مطالعه و پیشنهاد عملیاتی از سوی مشاور ارائه شده است و پس از انجام فرایند مناقصه و انتخاب پیمانکار ذیصلاح، بازسازی و بهسازی آن آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش،  مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که اسکله تفریحی با توجه به قدمت خود، نیاز به بهسازی و بازسازی اساسی دارد، عنوان کرد، در این خصوص مطالعه و پیشنهاد عملیاتی از سوی مشاور ارائه شده است و پس از انجام فرایند مناقصه و انتخاب پیمانکار ذیصلاح، بازسازی و بهسازی آن آغاز می شود.

وی هدف از اجرای این پروژه را در راستای توسعه گردشگری در منطقه عنوان کرد و اظهار داشت: اولویت بندی طرح های شهری از شاخص های مهم توسعه و پیشرفت زیرساخت های عمرانی و گردشگری در کیش است لذا در پی مطالبات مردمی و انجام مطالعات تحقیقاتی؛ زمان بازسازی اسکله بزرگ تفریحی جزیره در این منطقه فرا رسیده است.

کبیری با بیان این که اسکله تفریحی کیش یکی از جاذبه‌های جزیره است که امکانات گردشگری دریایی را در دل خود جای داده است؛ افزود: در حوزه نگهداری و یا ترمیم خوردگی شمع‌های اصلی و سازه‌های اسکله تفریحی توجه کافی در دستور کار نبوده لذا این موضوع در اولویت طرح‌های عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، اسکله تفریحی کیش بیش از ۴۳۰ متر طول و ۱۸ متر عرض دارد که به دست مهندسان کشورمان در مرداد سال ۱۳۸۵ به بهره برداری رسید و تا کنون خاطرات زیادی را برای مسافران کیش رقم زده است.

گفتنی است غلظت یون کلر آب دریا، گرما و رطوبت هوا، فشار ناشی از جذر و مد و عدم رسیدگی مستمر، از جمله عوامل فرسوده شدن سازه‌های فلزی اسکله تفریحی کیش هستند.

کد خبر 2000628

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین