افزایش تماس‌های مزاحمی با اورژانس مشهد

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: میزان تماس‌های مزاحمی با اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه در ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۱۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، علی یزدانی در گفتگویی با بیان اینکه میزان تماس‌های مزاحمی با اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه در ۹ ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۱۵ درصد افزایش یافته، اظهارکرد: در این بازه زمانی، ۳۶ هزار و ۷۰۶ تماس مزاحمی با اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد برقرار شده است.

وی گفت: در این مدت کل تماس‌های حاصل شده با اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۵۴ هزار و ۳۵۷ تماس مردمی بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۶ درصد افزایش داشته است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از مجموع تماس‌های مردمی برقرار شده با اورژانس این دانشگاه، نزدیک به چهار درصد مزاحمی، بیش از ۴۵ درصد تماس‌ های نامرتبط، نزدیک به ۲۰ درصد تماس مشاوره‌ای و ۳۱ درصد تماس‌ منجر به ماموریت بوده است.

یزدانی تصریح کرد: یکی از مشکلات مهم در حوزه فوریت های پزشکی موضوع مزاحمت‌های تلفنی و اشغال خطوط اورژانس ۱۱۵ است که تاخیر در ماموریت‌های امدادرسانی به بیماران بدحال مانند سکته های قلبی و مغزی و همچنین مصدومان ترافیکی را بدنبال دارد.

وی گفت: اگرچه تاکنون از طریق آموزش‌های همگانی و اطلاع رسانی‌های عمومی در خصوص پیشگیری از مزاحمت‌های تلفنی اقدام شده است، اما همچنان این مزاحمت ها ادامه دارد.

46

کد خبر 2004909

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =