رهبر دروزی‌های سوریه: هنوز زود است از تحویل سلاح در سوریه سخن گفته شود

رهبر معنوی دروزی های سوریه امروز چهارشنبه اعلام کرد که هنوز زود است که از تحویل سلاح در سوریه سخن گفته شود.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از اسکای نیوز، شیخ حکمت الهجری رهبر معنوی دروزی های سوریه امروز چهارشنبه اعلام کرد که هنوز زود است که از تحویل سلاح در سوریه سخن گفته شود.

به گزارش مهر، وی افزود: تحویل سلاح تا زمان تشکیل دولت وتدوین قانون اساسی که تضمین کننده حقوق ما باشد، مردود است.

شیخ حکمت الهجری تاکید کرد: هنوز زود است که از تحویل سلاح سخن گفته شود. باید دولت مدنی حاکم شود. ما دغدغه هایی درباره اوضاع کنونی در صورتی که مشارکت همگانی نباشد، داریم.

وی افزود: ما به همراه همه بر دولتی که به مردم احترام بگذارد، پایبند هستیم. ما به دنبال دولت باثبات هستیم نه دولت موقت. ما به نظارت بین المللی نیاز داریم. باید با هر اقدامی که ما را به عقب بازگرداند، ممانعت به عمل آورد.

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2005080

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین