بودجه ۱۴۰۴ شهرداری مشهد، حدود ۶۰ همت است/ لایحه پیشنهادی بودجه به شهرداری برگشت خورد

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد که حدود ۶۰ همت بوده، به دلیل انتقاد جدی که اعضای شورای شهر نسبت به هزینه‌های جاری و عمرانی داشتند، برگشت خورده است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، حسین حسامی در گفتگویی با اشاره به ارائه کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری مشهد، اظهارکرد: شورای شهر نسبت به این لایحه که حدود ۲ هفته قبل ارائه شد، انتقادات جدی داشت و در گام نخست، برای بازبینی و اعمال سیاست‌های شورا، به شهرداری برگشت خورد.

وی گفت: بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مقدس، حدود ۶۰ همت پیش‌بینی شده و انتقاد جدی اعضای شورا نسبت به هزینه‌های جاری و عمرانی را به همراه داشته چراکه شاهد لفزلیش ۴۵ درصدی بودجه جاری و کاهش ۱۱ درصدی بودجه عمرانی بودیم.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: اعتبارات عمرانی پیش‌بینی شده برای سال ۱۴۰۴، به لحاظ تعداد و منابع تخصیصی، روندی کاهشی داشته که نقد اساسی نسبت به آن داریم.

حسامی تصریح کرد: براساس برآوردها و بررسی‌های صورت گرفته، اعتبارات عمرانی حدود ۴۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۳ کاهش یافته است.

46

کد خبر 2025809

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین