با انعقاد تفاهمنامه ۸ هزار میلیارد تومانی نیروگاه خورشیدی رزن ساخته می‌شود

با انعقاد تفاهمنامه ۸ هزار میلیارد تومانی نیروگاه خورشیدی رزن، سرعت حرکت به سمت توسعه انرژی‌های پاک در استان همدان افزایش یافت.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، در مراسمی با حضور وزیر کار، استاندار همدان و نماینده مردم رزن در مجلس تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۸ هزار میلیارد تومان برای ساخت و توسعه یک نیروگاه خورشیدی در شهرستان رزن به امضاء رسید. 

این پروژه بزرگ نه تنها موجب تحول در تامین انرژی پاک و پایدار کشور خواهد شد، بلکه با ایجاد فرصت‌های شغلی و توسعه اقتصادی در منطقه، به تقویت اقتصاد محلی و ملی کمک خواهد کرد. 

همچنین با اجرای این طرح، استان همدان  به عنوان یکی از پیشگامان استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در منطقه، گامی بزرگ در راستای کاهش وابستگی به منابع فسیلی و حفظ محیط‌زیست نیز برمی‌دارد.

شناسایی ۸۰۰ پروژه سرمایه‌گذاری  مهارت‌آموزی در راستای افزایش مشارکت مردم در توسعه اقتصادی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه سفر خود به استان همدان و با حضور در شهرستان رزن، ضمن تبریک ایام ولادت امام رضا (ع)، به حضور چشمگیر مردم در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و اقتصادی این شهرستان اشاره کرد و گفت: با شناسایی ۸۰۰ پروژه سرمایه‌گذاری ، مهارت‌آموزی در راستای افزایش مشارکت مردم در توسعه اقتصادی انجام شده است.

میدری در همایش وفاق برای سرمایه‌گذاری و ایران ماهر، با بیان اینکه مشارکت مردمی باید به درستی هدایت و حمایت شود تا به شکوفایی بیشتر اقتصادی منجر شود، اظهارکرد: تمرکز اختیارات در پایتخت باعث کندی در اجرای پروژه‌ها شده و برای تغییر روند توسعه اقتصادی باید اختیارات به سطوح استانی و محلی منتقل شود، موضوعی که مورد حمایت دکتر پزشکیان نیز قرار دارد.

وی همچنین به پروژه‌های معطل‌مانده در شهرستان اشاره کرد و افزود: بسیاری از سرمایه‌های راکد تنها با یک تصمیم محلی قابل بهره‌برداری هستند و با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و انتقال اختیارات به شهرستان‌ها، پروژه‌ها سریع‌تر به نتیجه می‌رسند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی گفت: دولت سرمایه‌گذار خوبی نیست بلکه تسهیل‌گر و حامی است؛ در استان‌هایی مانند یزد این الگو موفق بوده است.

میدری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را «کلید توسعه کشور» خواند و تاکید کرد: ما ۸۰۰ پروژه برای سرمایه‌گذاری در حوزه مهارت‌آموزی شناسایی کرده‌ایم و اگر زیرساخت‌های این سازمان به بخش خصوصی واگذار شود، تحول بزرگی در آموزش‌های کاربردی و اشتغال‌محور ایجاد خواهد شد.

وی از پیگیری طرح‌های حوزه گیاهان دارویی، پوشاک و صنایع محلی با مشارکت مردم و حمایت بخش دولتی خبر داد و گفت: راه‌حل مسائل اقتصادی کشور، وفاق، مشارکت مردمی و پیگیری مستمر است.

بازدید وزیر کار از طرح‌های اقتصادی و عمرانی کبودراهنگ با چاشنی تأکید بر تکمیل پروژه‌های ناتمام با مشارکت بخش خصوصی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در سفر یک‌روزه به شهرستان کبودراهنگ با همراهی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و نماینده بهار و کبودراهنگ، از طرح‌های اقتصادی، عمرانی و درمانی این شهرستان بازدید و بر حمایت از پروژه‌های ناتمام و تقویت مشارکت بخش خصوصی تأکید کرد.

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در جریان سفر یک‌روزه خود به شهرستان کبودراهنگ، از طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی، درمانی و عمرانی این شهرستان بازدید کرد.

در این سفر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان، و  فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس شورای اسلامی، وزیر تعاون را همراهی کردند.

از جمله برنامه‌های این سفر، بازدید از پروژه نیمه‌تمام مجموعه چندمنظوره ورزشی کارگران بود. این مجموعه که از سال ۱۳۹۱ در زمینی به مساحت ۲ هکتار آغاز شده، برای تکمیل و بهره‌برداری نیازمند ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار است. 

وزیر تعاون با تأکید بر ضرورت تکمیل پروژه‌های ناتمام، از آمادگی وزارتخانه برای مشارکت با بخش خصوصی در اجرای طرح‌های ورزشی کارگری خبر داد.

در ادامه، وزیر تعاون از روند احداث درمانگاه تأمین اجتماعی کبودراهنگ بازدید کرد، این پروژه که از دی‌ماه ۱۴۰۱ آغاز شده، در زمینی به مساحت ۲۲۰۰ مترمربع و با زیربنای ۳۱۵۸ مترمربع در سه طبقه در حال ساخت است و تاکنون حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

بازدید از واحدهای تولید پوشاک در روستای کردآباد ویان و مجتمع فولاد راد در شهرک صنعتی ویان نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود. مجتمع فولاد راد همدان با ظرفیت سالانه ۵۰۰ هزار تن تولید مقاطع فولادی، در سه شیفت کاری فعال است و برای ۴۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

46

کد خبر 2061404

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین