به گزارش خبرآنلاین علیرضا یوسفنژاد در حاشیه این بازدید گفت: برگزاری نمایشگاه با حضور شرکتهای دولتی و خصوصی ترکمنستان در استان گلستان اقدامی شایسته و قابل تقدیر است. صادقانه بگویم تصور نمیکردم چنین نمایشگاه قدرتمندی در سطح بینالمللی، آن هم در داخل کشور و استان گلستان، اینچنین حرفهای برگزار شود.
وی ضمن اشاره به حضور فعال برخی واحدهای صنعتی از استان مازندران در این نمایشگاه افزود: با توجه به قرابت جغرافیایی، فرهنگی و اقتصادی میان مازندران و گلستان، حضور هماستانیهای ما در این نمایشگاه را مایه افتخار میدانم و هدف از حضورم در این رویداد، علاوه بر اعلام حمایت، استفاده از تجارب ارزشمند دوستان گلستانی برای برگزاری نمایشگاههایی تخصصی در مازندران است.
یوسفنژاد با تأکید بر اهمیت تمرکز بر صنایع تخصصی نظیر صنایع غذایی، پتروشیمی و ساختمانی که در این نمایشگاه بهخوبی نمایان بودند، خاطرنشان کرد: این نمایشگاه بهدرستی فضای متمرکزی را برای معرفی ظرفیتهای صنعتی فراهم کرده است. ما امیدواریم چنین الگوهایی بتواند در مازندران نیز پیادهسازی شود تا بستر مناسبتری برای تعامل با کشورهای همسایه ایجاد گردد.
وی همچنین به ظرفیتهای موجود در چارچوب قراردادهای اوراسیا اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، بالغ بر ۸۶ درصد از کالاهای مشمول تعرفه در مبادلات با کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، از تعرفه صفر برخوردارند. این امتیاز ویژه میتواند نقطه اتکایی مهم برای توسعه صادرات استانهای شمالی کشور باشد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران، ایجاد دو اتاق مشترک بازرگانی بین استان گلستان و کشور ترکمنستان را گامی مهم در مسیر توسعه همکاریهای اقتصادی دانست و تصریح کرد: وجود این بسترهای رسمی، فرصت مناسبی را در اختیار تولیدکنندگان مازندرانی قرار میدهد تا از بازار مصرف کشورهای همسایه بهویژه ترکمنستان نهایت استفاده را ببرند.
او در پایان با بیان اینکه همافزایی میان استانهای شمالی و کشورهای همسایه، ضامن پایداری اقتصاد ملی است، ابراز امیدواری کرد که با بهرهگیری از تجربیات نمایشگاه گرگان، تعاملات اقتصادی در منطقه شمال کشور به شکل هدفمند، تخصصی و اثربخش ادامه یابد.
نظر شما