به گزارش خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه حسین افشین در بازدید از کارخانه نوآوری کرمانشاه، اظهار کرد: نقشآفرینی بخش خصوصی در توسعه زیستبوم نوآوری کشور ضروری است و اگر قرار است شبکهای مؤثر و پویا در حوزه دانشبنیان شکل بگیرد، باید پایه آن بر محور بخش خصوصی استوار باشد.
وی افزود:استانهایی نظیر لرستان، کردستان، همدان، مرکزی و حتی استانهایی همچون اصفهان که هنوز کارخانه نوآوری قابل قبولی ندارند، این مسئله ضرورت تسریع در راهاندازی کارخانههای نوآوری با محوریت بخش خصوصی را بیش از پیش نشان میدهد.
معاون علمی رئیسجمهور با بیان اینکه مجوزهای مربوط به ایجاد کارخانههای نوآوری صرفاً به بخش خصوصی داده میشود، تصریح کرد: ما از بخشهای دولتی خواستهایم که در اسرع وقت کارخانههای موجود را به بخش خصوصی واگذار کنند، چرا که تجربه نشان داده هر جا بخش خصوصی وارد شده، موفقتر عمل کرده است.
دکتر افشین ضمن تقدیر از فعالیتهای صورتگرفته در کارخانه نوآوری کرمانشاه، آن را یکی از کارخانههای موفق کشور توصیف کرد و گفت: این کارخانه میتواند الگویی برای سایر استانها باشد و ما به صورت مستمر عملکرد آن را رصد میکنیم.
وی همچنین با اشاره به برخی مشکلات مربوط به صندوق نوآوری و شکوفایی، اظهار کرد: مشکلات مطرحشده از سوی توسعهدهندگان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و پیگیریهای لازم برای تسهیل در فرآیندهای حمایتی، بهویژه برای توسعهدهندگان و شرکتهای دانشبنیان، در دستور کار قرار دارد.
معاون علمی رییس جمهور گفت:دولت سه طرح مشخص حمایتی را در دستور کار دارد و به محض نهایی شدن اسناد مالی، پرداختها نیز انجام خواهد شد لذا از مسئولان کارخانهها انتظار داریم تعامل خود را با ستادها افزایش دهند و با بهروزرسانی مستمر طرحها، فرآیند توسعه را تسریع کنند.
نظر شما