آمار ابتلا به کرونا در همدان، صعودی است!؟

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آمار ابتلا به کرونا در نیمه اردیبهشت ۱۴۰۴ روند رو به رشدی داشته ولی با این حال وضعیت نگران کننده نیست.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، یعقوب اندامی در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: پیشتر از نمونه های ارسالی به آزمایشگاه، مثبت بودن یک درصد از نظر ابتلا به کرونا تایید می شد که این آمار در ۱۰ روز گذشته به سه تا چهار درصد افزایش یافت یعنی به طور متوسط پنج مورد ابتلا به کرونا به ۱۵ مورد مثبت در طول یک هفته رسیده است.

وی اضافه کرد: همچنین تا اواسط اردیبهشت ماه نسبت آنفلوانزا به کرونا بیشتر بود یعنی پس از آزمایش، مثبت بودن یک درصد از نمونه ها از نظر ابتلا به کرونا و سه درصد آنفلوانزا تایید می شد که هم اینک این آمار به ۲ درصد آنفلوانزا و چهار درصد کرونا تغییر یافته است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: همه ساله ۲ پیک شیوع بیماری های تنفسی داریم که شامل اوایل اردیبهشت و پیک دوم شهریور و مهرماه می‌باشد و آمار ابتلا به این بیماری ها در شهریور با ورود به فصل پاییز بیشتر است.

اندامی، مهمترین راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی به ویژه کرونا را رعایت پروتکل های بهداشتی شامل زدن ماسک، پرهیز از حضور در تجمعات، حضور نیافتن در مکانی های شلوغ مسقف فاقد تهویه، پرهیز از دست دادن و روبوسی دانست.

وی یادآور شد: شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون به خصوص پیش از صرف غذا بسیار مورد تاکید است چرا که این کار خط مقدم پیشگیری از ابتلا به بیماری های تنفسی است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از والدین خواست در صورت بروز علائمی همچون اسهال و استفراغ، مشکلات گوارشی، سرفه، آبریزش بینی، دردرهای عضلانی در فرزندشان، تا زمان بهبودی کامل از حضور او در مدرسه جلوگیری کنند و دانش آموز دست کم پنج روز در منزل استراحت کنند.

اندامی با بیان اینکه کارمندان نیز در صورت ابتلا به کرونا باید از حضور در محل کار خودداری کنند، افزود: حضور نیافتن افراد مبتلا به بیماری های تنفسی در تجمعات و گروه های دوستان همکاران و میهمانی از گردش سریع ویروس و افزایش شمار مبتلایان جلوگیری می کند.

وی اظهار داشت: بسیاری از مردم در صورت بروز علائم بیماری های تنفسی اقدام به خوددرمانی با مصرف دارو به ویژه آنتی بیوتیک می کنند در حالی که معمولا نیازی به مصرف آنتی بیوتیک در صورت بروز بیماری های ویروسی و سرماخودرگی نیست بلکه باید برای درمان به پزشک مراجعه کرده و پزشک معالج در صورت نیاز آنتی بیوتیک تجویر خواهد کرد.

کد خبر 2063255

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار