هوش مصنوعی در قلب میادین نفتی؛ همکاری راهبردی Drill AI و شرکت ملی نفت

پروژه مشترک Drill AI و مدیریت اکتشاف، بخشی از مسیر تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز است و می‌تواند با به‌کارگیری هوش مصنوعی در عملیات حفاری، به افزایش بهره‌وری و بهبود تصمیم‌گیری منجر شود.

در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهم‌نامه‌ای راهبردی میان شرکت Drill AI و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران به امضا رسید. موضوع این تفاهم‌نامه «بهینه‌سازی عملیات حفاری با بهره‌گیری از هوش مصنوعی» است؛ رویکردی نوآورانه که که می‌تواند جایگاه فناوری‌های نوین را در صنعت نفت تثبیت کند.

این تفاهم‌نامه روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، با حضور بهاره شریفیون، مدیرعامل هلدینگ سپاس، نادر حجازیان، مدیرعامل Drill AI و محی‌الدین جعفری، مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران به امضا رسید.

هدف اصلی از این همکاری، استفاده از فناوری‌های نوین داده‌محور و الگوریتم‌های هوش مصنوعی در ارتقای بهره‌وری، کاهش هزینه‌ها و بهبود تصمیم‌گیری در فرایندهای حفاری اکتشافی عنوان شده است. این همکاری به‌عنوان یکی از نخستین تجربه‌های عملیاتی‌شدن هوش مصنوعی در صنعت حفاری کشور، می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فناوری‌های بومی و تجاری‌سازی آنها در صنعت نفت باشد.

هوش مصنوعی در قلب میادین نفتی؛ همکاری راهبردی Drill AI و شرکت ملی نفت

Drill AI؛ آغازگر نسل جدید فناوری‌های هوشمند در عملیات اکتشاف و حفاری

هلدینگ سپاس یکی از مجموعه‌های پیشرو در حوزه‌های بیمه، گردشگری، فین‌تک و انرژی است که با تمرکز بر توسعه خدمات فناورمحور، به‌تدریج دامنه فعالیت‌های خود را به صنایع تخصصی‌تری نیز گسترش داده است. این هلدینگ با اتکا به سرمایه انسانی مجرب و نگاه نوآورانه، وارد صنعت انرژی شد و زیرمجموعه‌ای تخصصی با عنوان «توسعه خدمات میادین هوشمند نادر» را با برند تجاریDrill AI راه‌اندازی کرد.

Drill AI به‌عنوان بازوی فناورانه سپاس در حوزه نفت و گاز، با هدف بهینه‌سازی عملیات اکتشاف، حفاری و تولید، محصول خود را با تکیه بر هوش مصنوعی و علم داده توسعه داده است. تیم توسعه‌دهنده این محصول، ترکیبی از مهندسان ارشد نفت و هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی شریف و مدیران نوآور حوزه فناوری است که سابقه‌ای بیش از یک دهه در عملیات میدانی دارند.

پروژه مشترک Drill AI و مدیریت اکتشاف، بخشی از مسیر تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز است و می‌تواند با به‌کارگیری هوش مصنوعی در عملیات حفاری، به افزایش بهره‌وری و بهبود تصمیم‌گیری منجر شود. انتظار می‌رود نتایج اجرایی آن در سال‌های آینده، شاخص‌های کلیدی عملکرد عملیات حفاری را به شکل معناداری بهبود دهد.

کد خبر 2064004

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =