ناطق نوری: سخنرانی کردن را فراموش کرده ام/ مرحوم ترکان مانند هاشمی رفسنجانی، باهوش و توسعه گرا بود/ او مدیری تصمیم گیر و شجاع بود

ناطق نوری گفت: ترکان خطی و جناحی برخورد نمی کرد. شایسته پرور بود و نه سفله پرور. رابطه بازی و جریان بازی و فامیل بازی در ترکان معنا نداشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری، در همایش توسعه و تدبیر که در چهارمین سال درگذشت اکبر ترکان برگزار شد، ضمن رونمایی از تمبر یادبود اکبر ترکان، اظهارداشت: مدتها است که سخنرانی نمی کنم و سخنرانی کردن را فراموش کرده ام. اما آنقدر به مرحوم ترکان علاقه داشتم و دوستش داشتم که وقتی از من خواستند که در این مراسم شرکت کنم، پذیرفتم و جفا دانستم اگر چند جمله ای درباره ایشان نگویم.

بنابر گزارش جماران، وی با بیان خاطراتش از مرحوم ترکان، به تلاشهای او در دورانی که جهاد سازندگی حضور داشت و اقداماتی که در استانهای محروم انجام داده بود اشاره کرد و افزود: مرحوم ترکان عاشقانه کار کرد. او مانند هاشمی رفسنجانی، مدیری باهوش، پرکار، توسعه گرا و شجاع و آزاده و شایسته بود. مدیریت در خون او بود. در گرمای تابستان در هرمزگان بدون اینکه خم به ابرو بیاورد و توقعی داشته باشد، کار می کرد از طریق چاسک لودری برداشت و با کارگران از آنجا برای مرکز بشاگرد که آنها تا آن زمان ماشین هم ندیده بودند و در نهایت فقر بودند، جاده کشید. ترکان معطل کسی نمی شد. او مدیری تصمیم گیر و شجاع بود و این معلول صراحت و سلامت او بود. وقتی مدیری  شجاع و سالم باشد نمی ترسد. کارش را می کند ولو اینکه متهمش کنند. او هیچ تعلقی به هیچ سمتی نداشت و اگر با دیگران به مشکلی برمی خورد اصراری بر ماندن در انجا نداشت.

ناطق نوری تاکید کرد: ترکان خطی و جناحی برخورد نمی کرد. شایسته پرور بود و نه سفله پرور. رابطه بازی و جریان بازی و فامیل بازی در ترکان معنا نداشت . آنچه که معنا داشت، شایستگی و میدان دادن به زیرمجموعه اش بود. او نیرو پرورش می دادو از رشد زیردستانش استقبال می کرد. اگر در جامعه این نوع مدیران را داشتیم، شایسته سالاری مطرح بود نه فامیل بازی، باند بازی و جناج بازی و سفله پروری کشور آباد می شد. هر جا ترکان بود، آنجا را آباد می کرد.

همچنین در پنلی که با حضور  علی نقی مشایخی، علی اکبر صالحی، مسعود کرباسیان، محمد معزالدین و محمد فاضلی برگزارشد، حاضران ضمن توصیف ویژگی های شخصیتی و توان حرفه ای و مدیریتی او، به بیان خاطراتی از مرحوم ترکان پرداختند. فاضلی هم ضمن اشاره به مفهوم تکنوکراسی در اقتصاد سیاسی و نقش پررنگ تکنوکرات‌ها در توسعه کره جنوبی و ایران در دهه ۱۳۴۰ به تشریح خصوصیات تکنوکرات‌ها پرداخت.

در پایان فرزانه ترکان، خواهر اکبر ترکان نیز ضمن تشریح ویژگی های اخلاقی و تلاشهای او برای پیشبرد طرح های توسعه ای کشور، از برخی اقداماتی که در دولت احمدی نژاد نسبت به برادرش شده بود انتقاد کرد.

27215

کد خبر 2064765

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین