به گزارش خبرآنلاین، تربچه یک سمزدای عالی و یک خوراکی بهاری فوقالعاده است که در دفع مواد زائد و سموم از معده و کبد نقش پررنگی دارد.
این ماده غذایی بهاری همچنین یک ادرارآور طبیعی است و به درمان بیماریهای ادراری و کلیوی و به مبارزه با سرطان کمک میکند، تب را کاهش میدهد و خاصیت آبرسانی به پوست را دارد.
پیشنهاد مصرف: تربچه را میتوان به لقمه نان و پنیر و سبزی اضافه کرد و از طعم بینظیر آن لذت برد. برشهای نازک تربچه برای تزئین و طعمدهی به نواع سالادها یک انتخاب مناسب است.
منبع: elizabethrider
۲۳۳۲۳۳
نظر شما