جولانی: مذاکرات با اسرائیل در جریان است

«احمد الشرع» ملقب به «ابو محمد جولانی» رئیس حکومت موقت سوریه در اظهاراتی گفت که مذاکرات غیر مستقیم با رژیم صهیونیستی در جریان است.

 به گزارش خبرآنلاین، الشرع در دیدار با بزرگان و نخبگان استان قنیطره و منطقه جولان افزود: برای توقف تجاوزهای (رژیم) اسرائیل از طریق مذاکرات تلاش می‌کنیم.

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا از خبرگزاری سانا، وی اضافه کرد: این مذاکرات به صورت غیرمستقیم و از طریق میانجی‌های بین المللی درجریان است.

  اواخر اردیبهشت ماه روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» با انتشار گزارشی از دیدار مقامات اسرائیل و نمایندگان دولت فعلی سوریه در باکو پایتخت آذربایجان، به تغییر رویکرد اسرائیل در قبال سوریه جدید اشاره کرد.

روزنامه مذکور فاش کرد که «عودید باسیوک» رئیس شعبه عملیات ارتش اشغالگر و مقاماتی از شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با مقامات ارشد وابسته به نظام فعلی سوریه در باکو پایتخت آذربایجان دیدار کردند.

این روزنامه توضیح داد که این دیدار به عنوان بخشی از مذاکراتی است که توسط نهاد امنیتی رژیم اشغالگر با ترکیه در مورد وضعیت سوریه در حال برگزاری است.

یدیعوت آحارنوت به تغییر رویکرد و لحن رژیم اشغالگر در قبال رژیم سوریه و احمد الشرع معروف به جولانی رئیس موقت این کشور اشاره کرد و نوشت: این تغییر پس از دست دادن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با الشرع رخ داده است.

ترامپ در سفرش به خاورمیانه در عربستان سعودی با الشرع ملاقات کرده بود.

«آماتصیا برعم» استاد دانشگاه حیفا و کارشناس امور خاورمیانه نیز پیشتر در گفت‌ وگو با روزنامه صهیونیستی معاریو به بررسی توافق جدید بین رژیم صهیونیستی و «احمد الشرع (جولانی)» رئیس حکومت موقت سوریه پرداخته و بر منافع مشترک طرفین تأکید کره بود.

بر اساس توافق جدید، جولانی باید نیروهای خود را به بلندی‌های جولان سوریه بفرستد و آنها را فقط به سلاح‌های سبک مسلح کند. این نیروها باید از مرز تعیین‌شده جدید بین سرزمین‌های اشغالی و سوریه محافظت ‌کنند.

به گفته برعم، رژیم صهیونیستی پیش از توافق با حکومت موقت سوریه، مناطقی را در جنوب سوریه تصرف کرده بود و با ایجاد منطقه حائل امنیتی تلاش می‌کرد تهدیدهای امنیتی علیه خود را خنثی کند اما اکنون، همزمان با شکل‌گیری توافق بین مقامات صهیونیستی و سوریه این مهم بر عهده نیروهای جولانی خواهد بود.

این کارشناس توضیح می‌دهد که اگر نیروهای حکومت دمشق در منطقه جنوبی سوریه به درستی کار کنند، ممکن است اسرائیل به تدریج از تمام مناطقی که فراتر از جولان (تحت اشغال رژیم صهیونیستی) تصرف کرده‌ است، عقب‌نشینی کند.

او تأکید می‌کند که عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق جدید (ارتفاعات جولان که تحت حاکمیت سوریه بود) یک روند تدریجی خواهد بود. با این حال، نظامیان صهیونیستی در کوه حرمون سوریه فعلا حضور خواهند داشت و عقب‌نشینی نخواهند کرد.

310310

کد خبر 2082576

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین