بهزاد شهبازی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه، با اشاره به ۱۰۸ مرکز حضوری روانشناسی در استان، اظهار داشت: در استان کرمانشاه ۱۰۸ مرکز روانشناسی در حوزههای مشاوره فردی، خانواده، تحصیلی، زوجین در حال فعالیت هستند، استقبال خوب هماستانی ها از مراکز مشاوره حضوری و رسیدن به آرامش روحی و حل مشکلات آنها، ما را به این هدف رسانده است که مراکز مشاوره را ارتقا و توسعه دهیم.
وی افزود: علاوه بر ۱۰۸ مرکز مشاوره حضوری در استان، مرکز مشاوره غیرحضوری ۱۴۸۰ به صورت رایگان و ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات در زمینه اعتیاد، مشاوره فرزندان، افکار خودکشی و غیره به هماستانی ها میباشد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، با بیان اینکه در سال گذشته ۲۴ هزار کرمانشاهی با مرکز ۱۴۸۰ تماس گرفتند، تصریح کرد: کارشناسان مشاوره مرکز مشاوره غیرحضوری ۱۴۸۰ در روزهای پر از استرس و اضطراب جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشور در حوزه تابآوری و آرام سازی به هماستانیها خدمات مشاورهای ارائه میدادند.
شهبازی در ادامه با اشاره به کودکان کار، گفت: در استان ۴۷۰ کودک کار شناسایی شده که از این تعداد ۱۱ درصد در سر چهارراه مشغول به کار هستند، لازم به ذکر است وضعیت کنونی و حضور کودکان کار در سر چهارراه نسبت به ماههای گذشته بهتر شده است.
وی تشریح کرد: با همکاری قوه قضاییه تعدادی از کودکان کار پس از کسب حضانت توسط قوه قضائیه برای فرزندخواندگی به خانوادهها سپرده و یا در مراکز روزانه بهزیستی نگهداری و خدماتی را از جمله اشتغال مجدد به تحصیل، حمایتی، مشارکت خانواده، آموزش خانواده، جلب خیرین دریافت میکنند، این مهم سبب شده که سالانه ۱۳ درصد از کودکان کار از گردونه کار خارج گردند.
شهبازی بیان کرد: دغدغه ما این است که کودکان کار به شبکه مخوف و نانوشته تبدیل شوند، به گونهای که در فراسوی کودکان کار باندهای مافیای دیده میشوند که این کودکان را اجاره و در سر چهارراه قرار میدهند. رویکرد و فعالیت ما در زمینه ریشهکن کردن کار کودکان زمانی به نتیجه مطلوب خواهد رسید که در راستای حمایت های مردم قرار داشته باشد.
مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، در پایان اضافه کرد: برخورد با کودکان کار یک معقوله فرهنگی است، اگه کودک کار احساس کند روزانه درآمد خوبی دارد هرگز به سراغ فعالیت جایگزین نخواهد رفت، لذا باید نگاه ما جدی و به دور از هر ترحمی باشد.
نظر شما