احداث کارخانه فرآوری جهاددانشگاهی کرمان نماد باور ایرانی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان با بیان این مطلب که ایجاد کارخانه فرآوری جهاددانشگاهی استان باور دیگران را افزایش داده، گفت: حرف در عمل است که به باور می‌رسد و قطعاً کارخانه فرآوری جهاددانشگاهی استان کرمان نمادی از علم، ایمان، تلاش، امید و باور ایرانی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در آستانه فرارسیدن چهل و پنجمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی، رئیس و معاونان جهاد دانشگاهی استان کرمان با امام جمعه کرمان دیدار و گفت و گو کردند.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی امام جمعه کرمان در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات و فعالیت‌های شاخص و مشهود جهاد دانشگاهی استان در دوره مدیریت کنونی گفت: جهاددانشگاهی باید در به‌کارگیری نخبگان دانشگاهی، کار دانشجویی و تحویل علم به دیگران پیشقدم باشد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با تاکید بر متوقف نشدن علم، افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند نخبگان در حال تحصیل را با آموزش‌های لازم به عنوان سرمایه برای ورود به جامعه آماده کند.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با انتقال علم به دیگران آن را به سرمایه تبدیل می‌کند و در این راستا همیشه خلاقیت و نوآوری را مد نظر داشته است.

علیدادی سلیمانی همچنین ورود جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف از جمله صنعت، معدن و کشاورزی را حائز اهمیت دانست و افزود: خوشبختانه جهاددانشگاهی استان کرمان در این راستا موفق عمل نموده است.

در ادامه رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز گفتمان حاکم بر جهاد دانشگاهی را مبتنی بر علم، ایمان و تلاش اعلام کرد و افزود: جهاد دانشگاهی اقدامات شاخص و مهمی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی انجام داده و آماده است با تعامل و همکاری بیش از پیش با دستگاه‌های مختلف در راستای توسعه و پیشرفت استان حرکت کند و کارهای بر زمین مانده را انجام دهد.

مهدی بازمانده با اشاره به اجرای پروژه کارخانه فرآوری مواد معدنی در راستای برنامه هفتم توسعه گفت: با توجه به اینکه ۱۰ درصد از خوراک کارخانه‌های فولاد باید از منابع کم عیار آهن تامین شود، بنابراین احداث این کارخانه کمک بسیار مهمی در این زمینه است که با پیگیری و تلاش‌های انجام شده، احداث کارخانه به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: این کارخانه گامی در جهت رسیدن به اهداف تولید، درآمد پایدار، آموزش و پژوهش، ایجاد بستر و شبکه به منظور تامین نیاز و خدمت به معدنکاران و بومی‌سازی قطعات و تجهیزات صنعتی است.

بازمانده با بیان اینکه جهاددانشگاهی تمام قطعات پرمصرف را شناسایی کرده است، گفت: در این زمینه برای استقرار شرکت‌ها و بخش خصوصی، ظرفیت‌های لازم وجود دارد که امیدواریم با کمک شرکت‌های صنعتی، دانش بنیان‌ و دانشگاهیان بتوانیم در تحقق اهداف مد نظر پیش برویم.

وی، دستاوردهای علمی جهاد دانشگاهی کشور از جمله پژوهشکده رویان، تولید برق در نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین اهم فعالیت‌های فرهنگی جهاد دانشگاهی استان کرمان شامل مدرسه مقاومت، مناظرات دانشجویی، برنامه‌های فرهنگی، دینی و اجتماعی، ترویج اندیشه‌های امام (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایجاد کانون‌های دانشجویی با محوریت ترویج فرهنگ دینی، سیاسی، فرهنگ مطالعه و کار و همچنین فعالیت در حوزه انتشارات را برشمرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان در پایان همچنین به فعالیت‌های آموزشی، تدوین دوره‌های متناسب با نیاز جوانان و بازار کار به صورت اشتغال محور، اقدامات پژوهشی مورد نیاز در استان اشاره کرد.

کد خبر 2095338

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار