مراسم سومین یادبود شهید سید حمید رضا هاشمی

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان گفت : دشمن در جنگ ١٢ روزه آمده بود تا ما را تسلیم کند، تا خاک ایران را شخم بزند، اما شهدا اجازه ندادند. درست است که دشمن از ما مردانی غیور، رزمنده و مجاهد را گرفت، اما غیرت ایرانی شکوفا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛،حجت‌الاسلام علی عرب پور مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان شامگاه پنج شنبه در مراسم سومین یادبود شهید سید حمید رضا هاشمی از مسئولان برجسته سپاه سیستان و بلوچستان که با حضور فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان و جمعی از مردم مسئولین درگلزار شهدای کرمان برگزار شد گفت: مقام شهید در قرآن کریم و تعالیم دین اسلام جایگاهی بی‌نظیر دارد. شهیدان کسانی‌ هستند که در راه خدا جان خود را فدا می‌کنند؛ فی سبیل‌الله کشته می‌شوند و خداوند آنان را زنده می‌داند.  

وی افزود : آنان نه‌تنها زنده‌اند، بلکه ناظر و شاهد بر اعمال ما هستند و در نزد پروردگار از نعمت‌های الهی بهره‌مندند. شهیدان با تقدیم جان و مال خود، به بالاترین درجات قرب الهی می‌رسند و خداوند خریدار آنان است. این معامله الهی، نشان از رضایت و خوشنودی خداوند از بندگان مجاهد دارد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان بیان کرد : شهادت، انسان را از بی‌تفاوتی و بی‌هدفی نجات می‌دهد و مسیر زندگی را معنا می‌بخشد. کسانی که در مسیر شهدا حرکت می‌کنند، دوستدار راه شهیدان‌ هستند و با تکریم خون شهدا، مورد لطف و روزی الهی قرار می‌گیرند. همراهی با شهدا، متاعی ارزشمند است که خداوند آن را نیز خریدار است.

حجت الاسلام عرب پور افزود : جهاد در راه خدا، تنها محدود به میدان نظامی نیست، بلکه جهاد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و حتی صبر و ایثار نیز از مصادیق آن است. جنگ ۱۲ روزه اخیر، نمونه‌ای روشن از این جهاد همه‌جانبه بود؛ همراهی مردم با مجاهدان، یادآور ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس است. ملت بزرگ ایران با اطاعت از امام خود، در میدان ایستاد و دشمن را با وحدت و همدلی شکست داد. رمز پیروزی ملت ایران، همراهی امت با امام و امام با امت است؛ هرگاه این اتصال برقرار باشد، نصرت الهی نیز جاری خواهد شد.


وی گفت : درود بر ملت مقاوم ایران که با ایستادگی، صف به صف در کنار مجاهدان قرار گرفتند و دشمن را به عقب‌نشینی و اعتراف به شکست واداشتند. این پیروزی‌ها، همه از برکت خون شهیدان، ایثار و مجاهدت جهادگران است؛ از آغاز انقلاب تا امروز، مسیر عزت ایران اسلامی با جهاد و شهادت هموار شده است.

حجت الاسلام عرب پور افزود: اگر امروز پرچم سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران، که برگرفته از پرچم کربلا و عاشوراست، در اهتزاز است، به‌واسطه ایستادگی شهیدانی، چون شهید هاشمی، شهید سلیمانی و هزاران شهید دیگر است. این پرچم نماد عزت، مقاومت و ایمان ملتی است که در سخت‌ترین روزها ایستاد و تسلیم نشد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان تاکید کرد : ایستادگی ملت، قوام و دوام این کشور است. قطره‌قطره خون شهیدان، سرمایه‌ای الهی است.

وی افزود: درود خدا بر ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ نیروی زمینی، نیروی دریایی، نیروی هوایی و پدافند هوایی. درود بر همه رده‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ از نیروهای هوافضا گرفته تا نیروی زمینی و دریایی سپاه و بسیج مستضعفان که در جنگ ۱۲ روزه، اقتدار آفریدند و دشمن را به عقب‌نشینی مجبور کردند.  

حجت الاسلام عرب پور تصریح کرد : دشمن آمده بود تا ما را تسلیم کند، تا خاک ایران را شخم بزند؛ اما شهدا اجازه ندادند. درست است که دشمن از ما مردانی غیور، رزمنده و مجاهد را گرفت، اما غیرت ایرانی شکوفا شد. ملت ایران، غیورتر، مقاوم‌تر و توانمندتر از گذشته در میدان ایستاد و نشان داد که عزت این سرزمین با خون شهدا و ایستادگی مردم حفظ شده و خواهد شد.

وی گفت: بیش از ۳۰ سال این شهید را می‌شناختم؛ او استعداد بالایی داشت و زود رشد کرد، زیرا از همان ابتدا آسمانی بود.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان افزود: حالات معنوی و ملکوتی او را هیچگاه از یاد نمی‌برم؛ وقتی از او خواسته شد از زاهدان به کرمان بیاید، گفته بود سنگر گمنامی در زاهدان است و قرارگاه قدس را با هیچ چیز عوض نمی‌کنم.

وی با اشاره به اینکه سردار هاشمی گمنامی را دوست داشت و با روحیه معنوی و ملکوتی آسمانی شد؛  گفت: شهید سید حمید هاشمی، حقیقتاً از دنیا بریده بود، اما به خداوند متصل بود. او حیات داشت، اما حیاتی شهیدگونه؛ زندگی‌اش سرشار از نور ایمان و اخلاص بود. این سید بزرگوار، فرمانده‌ای مؤمن، و از دلیران کرمان بود که همچون شهیدان زیست و در مسیر حق قدم برداشت.

کد خبر 2123624

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار