به گزارش خبرآنلاین؛ در این مراسم معاون اول قوه قضائیه گفت: امروز مسئله حجاب، مسئله ای عادی نیست و علاوه بر آنکه رعایت آن تکلیف انسان مسلمان است، نمادی علیه استکبار و نظام سلطه است.
حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در گفت: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به وظایف دستگاه های مختلف ازجمله آموزش و پرورش، صدا و سیما، سازمانها و ارگانها، دانشگاهها و دستگاه قضایی توجه شده است. با اجرای این طرح، بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
معاون اول قوه قضائیه گفت: آنچه که امروز تلویزیون های ضد انقلاب از منکرات در جامعه رواج می دهند برای ترویج بی حجابی و بدحجابی و در جهت اهداف غرب است زیرا آنها از حجاب ضربه خورده اند. یکی از اقدامات راهبردی کشورهای سکولار، برخورد با حجاب است اما همه باید بدانند که در جامعه می شود با رعایت حجاب نقشه های دشمنان را نقش بر آب کرد.
به گفته او کشورهای غربی در اجرای نقشه اسلام هراسی ترویج بدحجابی و بی حجابی را در دستور کار خود قرار داده اند.
بیش از نیمی از مردم خواهان اجرای طرح عفاف و حجاب هستند
در این مراسم همچنین سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی از نتیجه برخی نظرسنجی ها خبر داد و گفت: 56 درصد از افراد نظرسنجی شده در پاسخ به این سوال که احساس مردم در اجرای طرح امنیت اخلاقی چیست، گزینه زیاد و خیلی زیاد را انتخاب کردند و 23 درصد نیز گزینه تا حدودی را برگزیدند.
او گفت: همچنین 49 درصد از سوال شوندگان درباره ضرورت اجرای طرح نیروی انتظامی، گزینه خیلی زیاد و 23 درصد گزینه تا حدودی را انتخاب کردند و این نظرسنجی نشانگر آن است که دو سوم مردم خواهان اجرای طرح نیروی انتظامی هستند.
فرمانده نیروی انتظامی همچنین گفت: میزان تهاجم فرهنگی دشمن از نظر مردم 63 درصد زیاد و 23 درصد تاحدودی بوده است.
احمدی مقدم گفت: اگر بخواهیم واقعیات را در این زمینه ببینیم، باید وضعیت مردم در مکان های عمومی مانند میادین، صف های اتوبوس و مترو را در زمان های مختلف مورد بررسی قرار دهیم و آنگاه درباره روند بهبودی حجاب قضاوت کنیم. بررسی های انجام شده نشان می دهد که روند حجاب رو به بهبود است ولی این روند آرام صورت می گیرد و از طرف دیگر مطالبات اجتماعی رو به افزایش است.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: عفاف و حجاب یک مساله فرهنگی است که به باورهای درونی بازمی گردد ولی برخی نیز اینگونه فکر می کنند از آنجا که حجاب یک مساله فرهنگی است بنابر این ارتباطی با نیروی انتظامی ندارد در حالی که این مساله همانند عبور از چراغ قرمز است که علاوه بر کار فرهنگی، جریمه نیز کارکرد خود را دارد.
او هم مانند رئیسی، مبارزه با بدحجابی را اجرای طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی دانست و گفت: بهترین طرح برای حل مسئله بدحجابی اجرای طرح عفاف و حجاب شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ است که در روزهای پایانی دولت اصلاحات تصویب و روزهای اولیه کار دولت نهم ابلاغ شد اما اقدامات ضعیف دستگاه های موظف در این حوزه، بسیار نگران کننده است.
ضعف هایی در حجاب داریم، اما...
دراین مراسم همچنین وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مسئله بدحجابی در کشور گفت: با وجود ضعفهایی که در مسئله حجاب داریم اما به قول مقام معظم رهبری ما جوانانی داریم که اگر نگوییم که از جوانان اول انقلاب و دوره دفاع مقدس بالاتر نیستند؛ پایین تر هم نیستند. ما جوانانی چه دختر و پسر را می بینیم که مثل کوه پای ارزشهای اسلامی ایستاده اند.
حمیدرضا حاجی بابایی گفت: دشمن با تمام وجود به جاهایی حمله می کند که استحکام و رشد و قدرت نظام اسلامی از آنجاهاست و ولایت فقیه قله، و حجاب دامنه نظام اسلامی است و این حملاتی که به این دو عرصه می شود نشان از اهمیت این دو موضوع دارد.
وزیر آموزش و پرورش اقدامات صورت گرفته در حوزه حجاب را کافی ندانست و با اشاره به تلاش دشمن در به کارگیری تمام قدرت خویش برای مبارزه با حجاب گفت: باید در برابر هجمه دشمن برنامهریزی داشته باشیم. در وزارت آموزش و پروش 750 اقدام موفق ملی و استانی در باب عفاف و حجاب برداشته شده است.
حاجی بابایی با تأکید بر نقش کلیدی خانواده در رشد جسمی و معنوی انسان، محل شکل گیری حجاب را در خانواده دانست و در ادامه فقدان معاصر سازی الگوی تربیتی ائمه معصوم در مدیریت تربیت خانوادگی، عدم ارائه الگوی محسوس و موفق برای اصلاح روشی والدین، ناکارآمدی والدین در انتقال ارزشهای خود، فقدان معرفت نسبت به شیوه های تربیتی اثرگذار و ... را از جمله آسیبهای تربیتی برشمرد.
چهارمین همایش فرهنگ سازان عفاف و حجاب با رویکرد نقش عفاف و حجاب در بیداری اسلامی با حضور برخی مقامات کشوری و لشکری و 600 تن از اساتید و دانشجویان دانشگاه ها به همت بنیاد عفاف و حجاب در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.
4747
نظر شما