آغاز چهارمین جشنواره بین‌المللی غذاهای سنتی و محلی استان آذربایجان‌غربی

در راستای جشنواره‌های فرهنگی و گردشگری، چهارمین جشنواره بین المللی غذاهای سنتی و محلی استان آذربایجان‌غربی آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، چهارمین جشنواره بین المللی غذاهای سنتی و محلی استان در محل دائمی نمایشگاه‌ها در ارومیه آغاز شد.

استان آذربایجان‌غربی، رنگین کمان اقدام است

رسول مقابلی سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان‌غربی و فرماندار ارومیه با اشاره به خونگرمی و میهمان نوازی مردم استان اظهار کرد: آذربایجان‌غربی استان رنگین‌کمان اقوام، ادیان و مذاهب است، اما به جرات می توان گفت آذربایجان‌غربی، سرزمین رنگ‌ها و طعم‌ها نیز است و این نمایشگاه فرصتی برای معرفی فرهنگ کم نظیر و متنوع استان است.

وی با اشاره به اینکه، غذاها تنها خوراک نیستند، بلکه روایتگر تاریخ، فرهنگ، هویت، سنت‌ها و سبک زندگی مردم استانند، خاطر نشان کرد: جشنواره‌ها علاوه بر تقویت همبستگی فرهنگی میان اقوام و شهرهای مختلف، می‌تواند در رونق اقتصادی، گردشگری و ایجاد اشتغال نقش مهمی ایفا کند. 

وی با اشاره به دیپلماسی فرهنگی گفت: امروز دنیا به اهمیت دیپلماسی فرهنگی پی برده است. همان‌طور که کشورها از طریق تولیدات فرهنگی و هنری، آیین‌ها و سنت‌های خود را در قالب قدرت نرم معرفی می‌کنند، ما نیز باید از ظرفیت‌های خود برای معرفی هویت ایرانی و اسلامی بهره ببریم.

مقابلی تأکید کرد: آذربایجان غربی با تنوع فرهنگی و قومیتی خود، جلوه‌ای زیبا از وحدت در عین تنوع را به نمایش می‌گذارد. کردها، ترک‌ها، آشوری‌ها، ارمنی‌ها و سایر اقوام استان، هر یک با فرهنگ و سنت خود، تابلویی رنگارنگ از همزیستی و دوستی را رقم زده‌اند.

وی ادامه داد: جشنواره‌هایی مانند این رویداد، نه تنها طعم‌ها را به نمایش می‌گذارند، بلکه مهربانی، هم‌افزایی فرهنگی و همدلی مردم استان را نیز نشان می‌دهند و سرمایه‌ای ارزشمند برای توسعه اجتماعی و فرهنگی استان محسوب می‌شوند.

ثبت ۶ اثر ثبت جهانی در استان آذربایجان‌غربی

مرتضی صفری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی، برگزاری رویدادهای فرهنگی و جشنواره‌ها را راحت ترین و یکی از بهترین راه‌های جذب گردشگر دانست و خاطر نشان کرد: آذربایجان‌غربی با داشتن ۶ اثر ثبت جهانی و ۱۸۵۲ اثر ثبت ملی، از استان‌های برخوردار از میراث هویتی و فرهنگی در کشور است.

صفری ادامه داد: طی دو ماه گذشته، جشنواره‌های متعددی از جمله جشنواره بادام نقده، جشنواره انگور ارومیه، جشنواره موسیقی شمس و مولانا، جشنواره انگور سیاه سردشت، جشنواره میزاباد و جشنواره گیلاس اشنویه برگزار شده است. در صورتی که این رویدادها در سطح ملی معرفی و شناسانده شوند، می‌توانند گردشگران بسیاری را به استان جذب کرده و موجب رونق اقتصادی منطقه شوند.

کد خبر 2131811

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار