کشف بیش از ۶۳۰ کیلوگرم مواد مخدر در عملیات مشترک پلیس خراسان رضوی

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: در عملیات هدفمند پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، بیش از ۶۳۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی کشف و زنجیره انتقال آن به مشهد قطع شد.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، سرتیپ پاسدار محمدکاظم تقوی، فرمانده انتظامی خراسان رضوی در گفتگویی اظهارکرد: در پی اجرای دو مرحله عملیات ویژه توسط مأموران مرکز عملیات پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، مجموعاً ۶۳۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی کشف شد.

وی افزود: در مرحله نخست این عملیات، مأموران با توقیف یک دستگاه تریلر حامل محموله قاچاق، موفق به کشف ۴۱۹ کیلوگرم مواد مخدر شدند و در مرحله دوم نیز ۲۱۳ کیلوگرم دیگر از انواع مواد افیونی کشف و ضبط شد.

سردار تقوی گفت: از مجموع مواد مکشوفه، ۲۷۱ کیلوگرم شیشه و مابقی شامل حشیش و هروئین بوده است.

وی با اشاره به ادامه روند تحقیقات درباره این پرونده تصریح کرد: بررسی‌ها برای شناسایی کامل عوامل دخیل در این شبکه قاچاق در حال انجام است و نتایج نهایی در زمان مناسب اطلاع‌رسانی خواهد شد.

46

کد خبر 2139781

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار