فارس نوشت:

مدیر امور هنری شهرداری مشهد گفت: در ایام مبارک ولادت امام رضا (ع) دومین جشنواره یادمان‌های شهر مقدس مشهد برپا می‌شود.
هادی مظفری اظهار کرد: ‌این جشنواره دو سالانه در سال 89 برای نخستین بار در مشهد برگزار شد و امسال دومین دوره برگزاری خود را پشت سر می‌‌گذارد.

مظفری افزود: در جشنواره امسال دو موضوع یادمان‌های شهری و معنویت و همچنین یادمان‌های شهری و امام رضا (ع) مطرح است و هنرمندان می‌توانند در قالب این دو موضوع آثار هنری خود را ارائه دهند.

وی تصریح کرد: ‌تلاش بر این است که هنرمندان بتوانند آثاری متناسب با فضای معنوی مشهد مقدس را ایده‌پردازی و اجرا کنند.

مدیر هنری شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: این جشنواره با همکاری انجمن مجسمه‌سازی ایران برگزار می‌شود و علاوه بر مشهد در تهران نیز دبیرخانه آن فعال است.

مظفری ادامه داد: پس از پایان مراحل داوری بر روی آثار رسیده به دبیرخانه‌های جشنواره، نمایشگاهی از کارهای برتر و مورد تائید داوران در ‌مشهد گشایش می‌یابد.

وی گفت: همانند جشنواره دو سال گذشته، ‌امسال نیز بهترین و ارزشمندترین آثار انتخاب شده و سفارش ساخت آنها برای نصب در شهر داده می‌شود.

مظفری تصریح کرد: اغلب آثاری که در دو سالانه قبلی برگزیده شده بودند، ‌ساخته و نصب شده و مابقی آنها نیز تا روز ولادت امام هشتم در مشهد جایگیری می‌شو‌ند.
301301

کد مطلب 214514

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین