انتقاد نماینده ولی فقیه در مازندران از گسترش بی‌رویه دانشگاه‌های غیرانتفاعی

نماینده ولی فقیه در مازندران به گسترش قارچ‌گونه دانشگاه‌های غیرانتفاعی انتقاد کرد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در نشست با رئیس و معاونان دانشگاه مازندران با بیان چند نکته کلیدی، خطاب به مسئولان دانشگاهی گفت: شما مسئولیت دیگری شامل ایجاد یک جلسه ماهانه میان رؤسای دانشگاه‌های استان به منظور دستیابی به وحدت نظر و تعامل مؤثر بر عهده دارید.

وی در نقدی جدی به وضعیت کنونی آموزش عالی افزود: گسترش قارچ‌گونه دانشگاه‌های غیرانتفاعی و فقدان مکان و تراز مناسب برخی از این مراکز... از کیفیت آموزش و استانداردها کم می‌کند.

آیت الله لائینی همچنین به نبود برنامه‌ریزی جامع اشاره کرد و گفت: ما هیچ نقشه و برنامه‌ای نداریم که استان مازندران به چه تخصص‌هایی نیاز دارد، این امر نارضایتی عمومی ایجاد کرده و باعث مهاجرت می‌شود.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به رسالت دوگانه دانشگاه مازندران گفت: دانشگاه مازندران به عنوان یک دانشگاه مهم ملی، دو رسالت مهم دارد: اشراف بر مشکلات و ضایعات گذشته دانشگاه و تلاش برای کاهش و اصلاح آن‌ها.

وی در پایان با هشداری درباره تربیت نیروی انسانی تأکید کرد: ما نباید دانشجوی باسوادِ بی‌هویت فرهنگی و بی بصیرت فرهنگی و سیاسی تربیت کنیم... هرگونه دست کم گرفتن بعد فرهنگی در قبال بعد آموزشی یک اشتباه بزرگ است.

کد مطلب 2155650

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =

آخرین اخبار