وزیر امور اقتصادی و دارایی خطاب به اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مطمئناً شما منشأ تحول در گمرکات کشور هستید.
به گزارش خبرآنلاین سیدشمس الدین حسینی در نشستی صمیمی با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن عرض خسته نباشید از خدمات و همراهی و همکاری آنان تشکر و قدردانی کرد.
وی فلسفه برگزاری این جلسه را انس و قدردانی از تلاش این مجموعه در همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد.
حسینی عملکرد کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی را نگاهی بی حاشیه و در عین حال منشأ خدمت برشمرد.
سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به بررسی و تصویب لایحه امور گمرکی بعنوان یکی از آخرین خدمات کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: با تصویب این قانون، کهنگی چندین ساله گمرک کنار گذاشته شد و این امر مدیون صفا، صمیمیت و درایت اعضای این کمیسیون می باشد.
وی تأکید کرد: قانون امور گمرکی سند افتخاری در جمهوری اسلامی ایران است.
حسینی ابراز امیدواری کرد ظرف چند سال آینده گمرک ایران چهره جدیدی خواهد گرفت.
وزیر اقتصاد کشورمان با بیان اینکه در بررسی های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، مالیات بر ارزش افزوده به عنوان بهترین قوانین دنیا شناخته شد تصریح کرد: در سال گذشته 12 هزار میلیارد تومان مالیات از طریق قانون مالیات بر ارزش افزوده اخذ شد.
وی همچنین در خصوص تحولات بورس خاطرنشان کرد: اقدامات اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی باعث شد بورس ایران به عنوان بزرگترین بورس منطقه شناخته شود و ارزش بورس ایران از 30 هزار میلیارد تومان به رقم 130 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
حسینی با اشاره به ارزش 33 هزار میلیاردی فرابورس اظهار داشت: بورس تهران طی چند سال اخیر توانست چندین بار در فدارسیون بورسهای دنیا رتبه کسب کند.
وی در ادامه ایجاد بانکهای مشترک، قانون هدفمندی و بیمه را از دیگر فعالیت های کمیسیون اقتصادی مجلس در همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی ذکر کرد.
سخنگوی اقتصادی دولت یکی از مهمترین اقدامات کمیسیون اقتصادی مجلس را تصویب افزایش سرمایه ایران در صندوق اوپک، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول عنوان کرد.
حسینی افزود: قانون مبارزه با پولشویی، کنوانسیون کیوتو و قانون مبارزه با قاچاق از دیگر قوانینی بود که در مجلس هشتم توسط کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و تصویب شد.
3939
نظر شما