سیدشمس الدین حسینی در نشستی با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس دیدار کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خطاب به اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: مطمئناً شما منشأ تحول در گمرکات کشور هستید.
به گزارش خبرآنلاین سیدشمس الدین حسینی در نشستی صمیمی با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس ضمن عرض خسته نباشید از خدمات و همراهی و همکاری آنان تشکر و قدردانی کرد.

وی فلسفه برگزاری این جلسه را انس و قدردانی از تلاش این مجموعه در همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد.

حسینی عملکرد کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی را نگاهی بی حاشیه و در عین حال منشأ خدمت برشمرد.

سخنگوی اقتصادی دولت با اشاره به بررسی و تصویب لایحه امور گمرکی بعنوان یکی از آخرین خدمات کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: با تصویب این قانون، کهنگی چندین ساله گمرک کنار گذاشته شد و این امر مدیون صفا، صمیمیت و درایت اعضای این کمیسیون می باشد.

وی تأکید کرد: قانون امور گمرکی سند افتخاری در جمهوری اسلامی ایران است.

حسینی ابراز امیدواری کرد ظرف چند سال آینده گمرک ایران چهره جدیدی خواهد گرفت.

وزیر اقتصاد کشورمان با بیان اینکه در بررسی های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول، مالیات بر ارزش افزوده به عنوان بهترین قوانین دنیا شناخته شد تصریح کرد: در سال گذشته 12 هزار میلیارد تومان مالیات از طریق قانون مالیات بر ارزش افزوده اخذ شد.

وی همچنین در خصوص تحولات بورس خاطرنشان کرد: اقدامات اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی باعث شد بورس ایران به عنوان بزرگترین بورس منطقه شناخته شود و ارزش بورس ایران از 30 هزار میلیارد تومان به رقم 130 هزار میلیارد تومان افزایش یابد.

حسینی با اشاره به ارزش 33 هزار میلیاردی فرابورس اظهار داشت: بورس تهران طی چند سال اخیر توانست چندین بار در فدارسیون بورسهای دنیا رتبه کسب کند.

وی در ادامه ایجاد بانکهای مشترک، قانون هدفمندی و بیمه را از دیگر فعالیت های کمیسیون اقتصادی مجلس در همکاری با وزارت امور اقتصادی و دارایی ذکر کرد.

سخنگوی اقتصادی دولت یکی از مهمترین اقدامات کمیسیون اقتصادی مجلس را تصویب افزایش سرمایه ایران در صندوق اوپک، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول عنوان کرد.

حسینی افزود: قانون مبارزه با پولشویی، کنوانسیون کیوتو و قانون مبارزه با قاچاق از دیگر قوانینی بود که در مجلس هشتم توسط کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و تصویب شد.

3939

کد خبر 215679

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
    7 2
    یاد قدیم بخیر از هر چه مالیات میگرفتن از ساندویچ و ماست و دوغ نمی گرفتن ولی الان از شیر بچه هم مالیات ارزش افزوده می گیرند
  • رئيس IR ۱۸:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۳
    5 2
    ماليات بر ارزش افزوده فقط يك اسم زيباست اين ماليات اسمش ماليات تصاعدي بر مصرف كننده است چون كارخانه 5 درصد روي قيمت كالا مي كشد اگر كالايي 1000 تومان باشد 50تومان ارزش افزوده آن مي شود 1050 تومان شركت پخش كننده 5در صد اضافه مي كند يعني 550 تومان ماليات افزوده اضافه مي كند و 10 درصد سو د خودش كالا مي شود 1205 تومان فرض مي كنيم شركت پخش كننده كالا را به مغازه دار بدهد 10 در صد سودش مي شود 120 تومان و 5 درصد ماليات افزوده اش مي شود 80 تومان قيمت كالا مي شود 1400 تومن در اين ماجرا مصرف كننده بيچاره 180 تومان در يك كالاي هزار توماني ماليات پرداخته است
    • ایرانی IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
      0 2
      در اکثرکشورهای اروپایی بالای 20 درصد ارزش افزوده دارند.
    • مجید.ح IR ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
      4 0
      جناب ایرانی در اکثر کشور های اروپایی نرخ کالا و خدمات روزی سه بار بالا و پایین نمی شود (ماست پروبیوتیک دوشنبه 3300 تومان 91.3.1 امروز همان ماست 3600 تومان 91.3.4 )
  • بدون نام IR ۱۰:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    0 0
    چه قدر هم قانون خوبی است قانون امور گمرکی....نه جامع است و نه کامل ...حیف شد قانون قبلی ...یادش به خیر..وقتی مطالعه می کردی مطالب گویا و مرتبط به هم بودند..
  • بدون نام IR ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    3 0
    من اعلام مي كنم همين قانون ماليات بر افزوده موجب بيكاري بنده شد و الا در خانه نشين شدم ماليات بر ارزش افزوده در كشورهايي اجرا مي شود كه اقتصاد قوي و محكم دارن و كاسب وقتي شب مي خوابه ميدونه جنسي رو فردا با 10 درصد فروش ميكنه نه در ايران كه يك روز 60 درصد گرون و روز بعد 80 درصد ارزون ميشود هم بايد ضرر و زيان جنس رو بديم هم اينكه نتونيم از مردم 5 درصدو بگيريم از اينجا اعلام ميكنم بنده بخاطر اين قانون مذخرف مغازه خودمو تعطيل كردم و الان در خانه نشته ام از اين پس به آمار بيكاري بنده را هم اضافه كنيد
  • بدون نام US ۱۱:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    0 1
    بدبخت كارمندا كه هم بايد ماليات حقوقشون رو بدهند و هم ماليات خريد رو.
  • عمو جغد شاخدار IR ۱۱:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
    0 0
    چرا باید به جای یک بار چند بار از یک کالا مالیات بر ارزش افزوده گرفته شود؟ یک بار از تولید کننده . یک بار از پخش کننده .یک بار از فروشنده نهایی
    • رحمتي IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۳/۰۴
      0 0
      يكبارم از خريدار از اول تا آخر شو بعلاوه پنج درصد يعني هر چي توليد كننده و پخش كننده و فروشنده پرداخت كردن دوباره خريدار همرو به علاوه پنج درصد پرداخت مكنه. اما اما اين ماليات كجا ميره ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین