این در حالی است که «پایداری » و «رهپویان» اصرار داشتند فراکسیون خود را «فراکسیون اصولگرایان» نامگذاری کنند.
در نشست فراکسیون پایداری و رهپویان که با تمهید فراوان رسانهای در روزهای اخیر همراه بود، گلایههایی از سوی برخی سخنرانان در مورد انشقاق اصولگرایان مطرح شد. حال آن که تعداد اعضای دو فراکسیون نشان میدهد اگر قرار بود اتحادی صورت گیرد، باید از طریق پیوستن مجموعه کوچکتر به بزرگتر اتفاق میافتاد.
این در حالی است که برخی شرکتکنندگان در فراکسیون پایداری و رهپویان صرفاً به خاطر رودربایستی حضور یافته بودند در حالی که صراحتاً اعلام کردهاند در انتخاب رئیس مجلس، به فردی غیر از نامزدهای این فراکسیون رأی خواهند داد و یا رأی سفید به صندوق خواهند انداخت.
شرایط حاکم بر ترکیب مجلس شورای اسلامی نشان دهنده وزن فراکسیون پایداری و به خصوص فراکسیون رهپویان است که در صورت تشکیل جلسهای منحصراً از میان طرفداران رهپویان، جمعیت آنها به زحمت به عدد انگشتان دو دست برسد.
نکته دیگر آن که ، آنچه از ترکیب مجلس به دست میآید، این است که اکثریت بسیار قوی مجلس نهم را نمایندگان معتدل ، خردگرا و معتقد به آرمانهای اصولگرایی و پیروی از ولایت فقیه تشکیل میدهد که البته بخشی از نمایندگان عضو فراکسیون پایداری و رهپویان نیز به بعضی از این ویژگی ها معتقدند.
1724
سرانجام دو نشست تشکلهای اصولگرای مجلس نهم برگزار شد و 157 نفر در فراکسیون رهروان ولایت حضور یافته و تعداد شرکتکنندگان در جلسه فراکسیون «پایداری» و «جمعیت رهپویان» به حدود 81یا 83 نفر رسید.
کد خبر 216273
نظر شما