به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، اکبر کوهی در ششمین جلسه کارگروه ماده 48 در سال جاری اظهار کرد: کارگروه ماده 48 جزو قانون برنامه هفتم توسعه کشور است که از ابتدای سالجاری با هدف آزادسازی اراضی غیرفعال و راکد شهرکهای صنعتی، اجرایی و آغاز شده است.
وی از برگزاری 6 جلسه کارگروه ماده 48 از ابتدای سالجاری تاکنون خبر داد و افزود: این کارگروه متشکل از دادگستری، استانداری و شهرکهای صنعتی است که مصوبات آن بر اساس بند (خ) ماده 48 قانون برنامه هفتم توسعه کشور و آییننامه هیئت وزیران قابلیت اجرایی دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: در این جلسه به تعداد 26 قرارداد راکد رسیدگی شد که با استماع نظرات و مشکلات صاحبان قراردادها، 9 قرارداد با مساحت 9 هکتار زمین صنعتی که قبلا طی برگزاری جلسات متعدد کمیته پایش، مهلت اجرای طرح تولیدی آنها منقضی و به پایان رسیده بود، فسخ و زمینه واگذاری این اراضی به سرمایهگذاران جدید فراهم میشود.

کوهی با دعوت از صاحبان قراردادهای راکد برای تکمیل و بهرهبرداری از طرح تولیدی گفت: نگاه شرکت شهرکهای صنعتی به سرمایهگذاران واقعی، همواره نگاه حمایتی بوده ولی در صورت حبس زمین و غیرفعال بودن عملیات اجرایی، با استفاده از ظرفیتهای قانونی نسبت به آزادسازی این اراضی اقدام خواهد کرد تا عرصه برای ورود سرمایهگذاران جدید فراهم شود.
48





نظر شما