رونمایی از کتاب «بزرگ‌مرد کوچه» در نی‌ریز فارس؛ روایت زندگی شهید غلامرضا ماجدی

آیین معرفی و رونمایی از کتاب «بزرگ‌مرد کوچه» با محوریت روایت زندگی شهید غلامرضا ماجدی، در نی‌ریز برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، آیین معرفی کتاب بزرگ مرد کوچه، روایتی کوتاه از زندگی شهید غلامرضا ماجدی، به میزبانی هیئت محبین حضرت فاطمه (س) و به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی‌ریز، با حضور مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا، هم‌رزمان شهید، و جمعی از علاقمندان فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد.

در این برنامه سردار حاج اصغر ماهوتی، از فرماندهان گردان کمیل در دوران دفاع مقدس و از هم‌رزمان شهید، سرهنگ هاشمیان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان، محسن طبری معاون فرماندار نی‌ریز، اعظم زردشت بخشدار مرکزی، خانواده شهید و جمعی از فعالان انجمن‌های ادبی و مردم فرهنگ‌دوست این شهرستان حضور داشتند.

سرهنگ هاشمیان در سخنانی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، از تلاش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان نی‌ریز و نویسنده اثر قدردانی کرد و نگارش خاطرات شهدا را ضرورتی انکارناپذیر دانست.

او تأکید کرد: دفاع مقدس گنجینه‌ای بزرگ است و هرچه در مسیر ثبت و مکتوب‌سازی خاطرات شهدا تلاش شود، باز هم کم است.

سرهنگ هاشمیان با اشاره به شرایط حساس امروز جامعه افزود: برخی دوران کنونی را شرایط آخرالزمانی می‌دانند؛ دورانی که حفظ ایمان همچون نگه داشتن پاره‌ای آتش در کف دست است. این زمان، میدان آزمون ما برای پاسداری از آرمان‌هایی است که شهدا برای آن جان دادند.

آرزو حقیقی نویسنده کتاب هم با بیان اینکه نگارش این اثر بیش از یک سال و نیم به طول انجامیده است، گفت: من باور دارم اگر لطف و عنایت شهید نبود، این کار به سرانجام نمی‌رسید.

حقیقی در بخش دیگری از سخنان خود درباره حال‌وهوای کتاب گفت: این کتاب هم شیرینی و جذابیت دارد و هم تلخی و اندوه. شیرینی روایت ایمان و صفای یک جوان مؤمن، و تلخی لحظه شهادت و وداع مادری با فرزندش. زندگی شهید، آمیزه‌ای از همین طعم‌های ماندگار است.

پیام آقای احمدی مدیر انتشارات دارخوین نیز طی پیامی با اشاره به حوادث ناگوار به آتش کشیده شدن دفتر و انبار این انتشارات در آشوب‌های اخیر، اعلام کرد: پس از آن اتفاقات تلخ، نخستین کتاب در تولد دوباره نشر دارخوین، مزین به نام شهیدی از شهرستان حماسه و ایثار، نی‌ریز شد و این برای ما افتخاری بزرگ است.

کتاب «بزرگ‌مرد کوچه» روایتی کوتاه از زندگی شهید غلامرضا ماجدی است که در ۱۰۰ صفحه به قلم دکتر آرزو حقیقی نگاشته و توسط انتشارات دارخوین منتشر شده است.

شهید غلامرضا ماجدی در تیرماه ۱۳۴۵ در شهرستان نی ریز چشم به جهان گشود و در ۲۷ بهمن ماه ۱۳۶۴ در ۱۹ سالگی در جبهه فاو ام القصر در عملیات والفجر هشت همراه با سایر هم‌رزمان قهرمان گردان کمیل به درجه رفیع شهادت نائل آمد. پیکر مطهر شهید ماجدی پس از ۱۲ سال به موطن خود بازگشت و در گلزار مطهر شهدای نی‌ریز به خاک سپرده شد.

علاقمندان می‌توانند این اثر را از کتاب‌فروشی‌های شهرستان نی‌ریز تهیه کنند.

شهرستان نی‌ریز که در استان فارس واقع شده در عملیات والفجر هشت، ۵۶ شهید والامقام را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.

کد مطلب 2185531

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =

آخرین اخبار