حمله هوایی به شهرک صنعتی کاسپین‌

معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: حدود ساعت ۱۴:۳۰ بعدازظهر امروز یک فروند هواپیمای دشمن واحدهای صنعتی شهرک صنعتی کاسپین را مورد حمله قرار داد.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمدرضا صفی‌خانی» با اعلام این خبر گفت: حدود ساعت ‌ ۱۴:۳۰ بعدازظهر امروز یک فروند هواپیمای دشمن با 2 یا 3 موشک واحدهای صنعتی شهرک کاسپین  را مورد حمله قرار داد.

وی اضافه کرد: در این حمله یکی از واحدهای تولید تولیدکننده تانکرهای صنعتی 100درصد تخریب و مابقی واحدها بین 10 تا 90 درصد خسارت دیدند که بعد از ارزیابی دقیق میزان خسارت‌ها را به مردم گزارش خواهیم داد.

معاون اقتصادی استاندار از مصدومیت 3 نفر در این حمله هوایی خبر داد و گفت: این حمله به منطقه‌ای از شهرک صورت گرفته که در آن صنایع شوینده و فلزی قرار دارند که هیچ‌کدام صنایع نظامی محسوب نمی‌شوند.

صفی‌خانی ادامه داد: این حمله غیرمتعارف با هدف ضربه زدن به زیرساخت‌های اقتصادی کشور صورت گرفته و خوشبختانه همه واحدهای شهرک صنعتی کاسپین فعال هستند و خللی در فعالیت هایشان ایجاد نشده است.

48

کد مطلب 2189503

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =

آخرین اخبار