ایسنا نوشت:

گروهي از زنان مصري با برگزاري تظاهراتي در ميدان التحرير خواهان پايان يافتن خشونت‌هاي جنسي و ايجاد "مصري جديد" پس از رژيم حسني مبارك شدند.

به نوشته روزنامه گاردين، اين در حالي است كه در زمان برگزاري اين تظاهرات، صدها تن از اراذل و اوباش با حمله به زنان تظاهركننده در ميدان التحرير، آنها را مورد تعرض قرار دادند. اين گروه، مردان حاضر در اين تظاهرات را كنار زده و چند تن از زنان تظاهركننده را مورد تعرض قرار دادند.

به نوشته اين روزنامه انگليسي، برخي از قربانيان گفتند كه حمله اين افراد اقدامي سازماندهي شده و براي خارج كردن زنان از تظاهرات دموكراسي خواهانه بوده است. حمله روز جمعه به زنان تظاهركننده در پي يكسري حملات كوچك ديگر در ميدان التحرير در زمان انقلاب 25 ژانويه صورت گرفت.

اوايل هفته گذشته نيز حدود 200 مرد، يك زن را پيش از آنكه ديگران به كمكش بشتابند مورد ضرب و شتم و تعرض قرار دادند.

تظاهرات روز گذشته نيز با درخواست خاتمه دادن به اين نوع خشونت‌هاي جنسي صورت گرفت. حدود 50 زن در اين تظاهرات در حالي شركت كردند كه يك گروه بزرگ از مردان دور آنها حلقه حمايتي تشكيل داده بودند. تظاهركنندگان پلاكاردهايي در دست داشتند و شعار سر مي‌دادند. پس از آنكه تظاهركنندگان به گوشه پرجمعيت ميدان التحرير وارد شدند، يك گروه از مردان وارد حلقه زنان تظاهركننده شده، حلقه آنها را به هم ريختند و به آزار و اذيت آنها پرداختند.

زنها در فعاليت‌ها، تظاهرات‌، امور پزشكي و خط اول انقلاب عليه نيروهاي امنيتي حضور داشتند. آنها همچنين طي 15 ماه گذشته نقش پيشرو در انقلاب مصر داشته‌اند.

تعرض به زنان انقلابي از سوي مردان يك امر رايج در مصر است چرا كه آنان مخالف حضور زنان در جريان انقلاب هستند. تعرض و اعمال خشونت جنسي عليه زنان در قاهره يك امر رايج است. در گزارش سال 2008 مركز حقوق زنان مصر آمده است كه دو سوم زنان در اين كشور روزانه خشونت جنسي را تجربه مي‌كنند. خشونت گسترده در عيد فطر سال 2006 باعث شد تا پليس گشت‌هاي خود را افزايش دهد.

يكي از افراد كه در تظاهرات روز جمعه حضور داشت، گفت: فعالان زن هسته‌ انقلاب مصر هستند. آنها عامل محرك اين جنبش محسوب مي‌شوند. اگر آنها را پراكنده كنيم، روح انقلاب از ميان مي‌رود.

301301

کد خبر 219410

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین